Zelený „mor“ ničí EÚ-národov a dáva jej jednotnú tvár! Predpovedala to pražská rodáčka, legendárna žurnalistka. Komunista Talian Spinelli písal o tom pred 80. rokmi vo vizionárskom Manifeste

12.09.2024 12:03

Legendárna česko-rakúska žurnalistka, narodená v Prahe, ktorá prežila v Československu 13 rokov  a potom neskôr v Česku 3 roky, Barbara Coudenhove-Kalergi, sa v osudnom roku 2015 vyjadrila v rakúskom Standarde takto:

 

„To, čo sa teraz začína, by sa však zrejme dalo nazvať érou masovej migrácie, ktorá skutočne naruší populačnú štruktúru Európy (...). V každom prípade je to nezvratné. Európa dostáva novú tvár, či sa to už jej dlhoročným obyvateľom páči alebo nie. Žijeme v dobe masovej migrácie."

 

Taliansky komunista Altiero Spinelli napísal v roku 1941 tajný manifest (Ventotenský manifest - The Ventotene Manifesto).  Uviedol v ňom svoju víziu zjednotenej Európy, v ktorej by už nemalo byť miesto pre národné štáty:

 

„Národ sa (...) stal božskou konštrukciou, ktorá by mala dohliadať len na svoju existenciu a vývoj bez toho, aby brala do úvahy, že tým škodí iným. (...) Keďže dozrel čas na uskutočnenie nových ideí, bude to aj čas nových ľudí, a to čas hnutia za slobodnú a zjednotenú Európu.“

 

Zámerná súčasná masová imigrácia do Európy sa stále viac približuje k tomuto cieľu, ktorým je vykorenenie národných štátov.

 

Spinelli pokračoval:

"Slobodná a zjednotená Európa je nevyhnutným predpokladom pre realizáciu modernej kultúry, ktorej rozvoj zastavila totalitná éra."

 

V súčasnosti túto modernú, bezbožnú a bezcennú nekultúru, toto „kulúrne obohacovanie“ zažívame v čoraz väčšej miere v takmer všetkých mestách nášho kontinentu.

V každom prípade bol Spinelliho manifest plánom založenia Európskej únie.

 

Spinelliho víziu prebrali globalistické elity a ich oddaní sluhovia Zelení. A v tomto zmysle výmena európskeho obyvateľstva prebieha pred našimi očami každý deň.

 

Pre Zelených vôľa veľkej väčšiny obyvateľstva nehrá žiadnu rolu. Chcú otvoriť všetky hranice a vpustiť dnu celý pestrý komplex etnickej rôznorodosti. V novom základnom programe Zelených v Nemecku sa zaväzujú k rozpusteniu národných štátov a vytvoreniu federatívnej európskej republiky.

 

Siegbert Droese, člen AfD a poslanec EÚ-Parlamentu komentoval Zelenú požiadavku:

Teraz je mačka von z vreca: Dvaja lídri Zelených jasne sformulovali svoj cieľ pre EÚ. Chcú federatívnu európsku republiku namiesto súčasnej EÚ.“

 

To znamená, že z ekonomickej aliancie 27 suverénnych štátov, ktoré sú napriek všetkému vplyvu z Bruselu stále nezávislými štátmi, chcú urobiť federálny štát. Táto požiadavka Zelených na jednej strane ukazuje, že idú za ideologickým snom, ktorý sa úplne vymyká realite, a na druhej strane, že sa zrejme nezamýšľajú nad tým, či to občania EÚ vôbec chcú.

 

Zelení sú za eliminovaie národných štátov, za bezhraničnú migráciu, islamizáciu, za ničenie kresťanstva, rodiny a tradícií, za nezodpovedný prístup k sexualite, vrátane odstránenia nenarodeného života, za úpadok morálky, i za násilie slúžiace ich cieľu (Antifa).

 

A to všetko bez akéhokoľvek ohľadu na stav ekonomiky. Musí vzniknúť nová spoločnosť, nový svet a zároveň nový človek, nech to stojí čokoľvek. Kým kapitalisti vykorisťujúci chudobných robotníkov boli predtým  pôvodnými Zelenými vnímaní ako úhlavní nepriatelia, dnes sú utláčaní a vykorisťovaní definovaní ako migranti, utečenci, gayovia, černosi, moslimovia. Tých je potrebné oslobodiť.

 

Taká nová spoločnosť, vraj raj na Zemi, s novým svetovým poriadkom a tým aj s novou ľudskou bytosťou, sa má realizovať čo najskôr.

 

Preto podľa programu Zelených:

 

Je potrebné prekonať rodové rozdelenie medzi mužmi a ženami a vytvoriť priestor pre množstvo pohlaví. Cieľom je zničiť tradičný koncept rodín, pilier chorej starej spoločnosti.

Tomuto cieľu slúži aj radikálna zmena jazyka, ktorá sa prejavuje v genderizme.

 

Médiá ako rozhodujúci a mienkotvorný nástroj musia, infiltrované novou ideológiou, vtlačiť do povedomia ľudí nový spoločenský poriadok.

 

To zahŕňa premenu a modifikáciu mnohých historických faktov tak, aby boli vhodne prispôsobené novému duchu novej doby. O to sa postarajú kúpení experti.

A napokon bieleho muža treba vnímať ako zlo sveta a čierneho ako dobro a novú budúcnosť nového ľudstva.

 

Angažovaný kritik tohto všetkého môže byť rýchlo označený za nacistu, xenofóba, mizantropa a podobne. Po demonštráciách proti korona-opatreniam v Rakúsku v decembri 2021, kde bežní ľudia vyjadrili svoje obavy, sa vicekancelár Zelených Werner Kogler v rakúskom Parlamente sťažoval:

 

"Nielenže tomu nerozumiem, ale musíme zaujať stanovisko a jasne povedať, čo sa deje, keď v našich mestách chodia demonštrovať odporcovia štátu, nepriatelia demokracie, neonacisti a neofašisti."

 

 

Takže represia sa pomaly šíri proti každému, kto nesúhlasí s novou ideológiou.

 

Túto prax má v Nemecku umožniť nový § 130 ods. 5 Trestného zákona, ktorý má „výrazne sprísniť súčasnú trestnú zodpovednosť za podnecovanie k nenávisti“.

 

V texte sa okrem iného uvádza:

 

„Kto schváli, popiera alebo hrubo bagatelizuje čin (...), ktorý môže podnecovať nenávisť alebo násilie (...) a narúšať verejný pokoj, bude potrestaný odňatím slobody až na tri roky alebo peňažným trestom.“

 

Rozsah výkladu textu je veľký a možno ho využiť podľa želania. Kto rozhoduje o tom, čo je kritika a čo je nenávistný prejav? Tí, ktorí sú pri moci, teda Ľavica!

 

Týmto spôsobom je všetka kritika potlačená a obyvateľstvo je umlčané. Ako v komunistickej diktatúre stalinistického charakteru!