Zelení to vedia, no mlčia! Ale teraz to objavil aj mainstream: Afgánski „utečenci“ si veselo dovolenkujú doma, odkiaľ vraj ušli pred „smrteľným nebezpečím“ za azylom v Nemecku

18.08.2024 21:18

Mnoho ľudí z Afganistanu hľadá „ochranu“ v Nemecku, pretože sa údajne obávajú ohrozenia života. Zelení a SPD ministerka Faeser vyhlásili Afganistan za taký nebezpečny, že Nemecko tam nedeportuje ani najťažších afgánskych zločincov, „utečencov“.

 

Teraz údajné zisťovanie nemeckých médií potvrdilo to, čo občania už dávno vedia:

 

Afganci s chráneným štatútom často chodia na dovolenku do svojej domovskej krajiny, aj keď tento chránený štatút vystavujú riziku.

 

Svoj výlet zamaskujú trikom, ktorý organizujú nemecké cestovné kancelárie. Ministerka vnútra a príslušné nemecké úrady vraj o tom nič nevedia!

 

Odkedy Taliban prevzal moc v krajine v auguste 2021, počet žiadostí o azyl v Nemecku od afganských občanov výrazne vzrástol.

 

V súčasnosti žije v Nemecku neuveriteľných viac ako 400 000 Afgancov, z ktorých väčšina sú uznaní utečenci. Podľa Spolkového úradu pre migráciu a utečencov smú cestovať do rodnej krajiny len vo výnimočných prípadoch. Realita je úplne iná: Dvojité vízum do Iránu to umožňuje.

 

Žiadatelia o azyl s modrým pasom môžu použiť „víza na dvojitý vstup“: To im umožňuje cestovať do Afganistanu s medzipristátím v Iráne. Nemecké orgány potom určili Irán ako cieľovú krajinu ich letu a nie Afganistan.

 

Víza sa do pasov nevlepujú, ale jednoducho sa vkladajú ako voľné listy papiera, aby sa pečiatky hraničných orgánov neodtlačili do pasu. List papiera sa potom môže zlikvidovať pred spiatočnou cestou do Nemecka a cieľová krajina Afganistan je úspešne utajená. Afganci-azylanti sa tak rafinovane vyhnú odňatiu povolenia na pobyt v Nemecku.

 

Trik Afgancov, ktorý v neposlednom rade prospieva cestovným kanceláriám:

 

Podľa prieskumu RTL viaceré cestovné kancelárie v oblasti okolo Steindammu v hamburskej štvrti St. Georg organizujú takéto zájazdy pre Afgancov. Stovky Afgancov každý týždeň cestujú do svojej veľmi „nebezpečnej“ vlasti cez Hamburg (je samozrejme možné a veľmi pravdepodobné, že aj cez iné nemecké veľkomestá).

 

Je to veľmi „dobrý“ obchod: Nelegálna masová migrácia je stroj na tlačenie peňazí - v tomto prípade pre cestovné kancelárie.