Zelená justícia: Brutálne skupinové znásilnenie v Hamburgu! Mladá žena musí ísť do väzenia pre „nenávistné“ komentáre voči znásilňovateľovi! Ten zostáva na slobode!

26.06.2024 17:46

20-ročná žena musí ísť za podnecovanie voči mužovi do väzenia - muž, ktorého urazila a hrozila mu za znásilnenie, zostáva na slobode. 

Mladú ženu okresný súd odsúdil za urážku a vyhrážanie sa mužovi.

 

Jeho činy, ako aj jeho spolupachateľov, vtedy vyvolali hrôzu v celom Nemecku. V noci v mestskom parku v Hamburgu niekoľko mužov opakovane znásilňovalo 15-ročnú dievčinu, ktorá bola silne pod vplyvom alkoholu, a preto už neovládala svoje zmysly.

 

Pochádzali zo Sýrie, Čiernej Hory, Kuvajtu, Afganistanu a Arménska.

Mladá žena, ktorá bola zhrozená z toho, čo sa stalo 15 ročnej si zistila číslo jedného z mužov. Toto kolovalo potom cez aplikáciu sociálnych médií Snapchat.

 

Následne sa mu vyhrážala cez messengerovú službu WhatsApp. Podľa „Hamburger Abendblatt“ okrem iného napísala, že bol „hanebným násilníkom“ a „nechutným čudákom“. Vyhrážala sa mu tiež, že „nikam nemôže ísť“ bez toho, aby ho zbili.

 

Brutálny znásilňovateľ dostal len podmienenčný trest a je na slobode, tá ktorá nič neurobila, len hrozila, ide do väzenia.

 

To aj bez ďalších slov  dokonale charakterizuje Nemecko dnešných dní a jasne prezrádza ako Nemecko skutočne vyzerá za fasádou svojej takzvanej demokracie.