Willkommenskultur pre„prázdne“migrantské hlavy! Múdre nemecké hlavy migrujú preč! Vláda vôbec nevie koľko migrantov má kvalifikáciu! To je ťažký prečin voči vlastnému národu!

06.08.2024 16:52

Každý rok sa desaťtisíce Nemcov v produktívnom veku obrátia chrbtom k svojej vlasti. Mnohí z nich zo strachu pred budúcnosťou v Nemecku, ktorá sa stáva čoraz černejšou aj v dôsledku záplavy migrantov bez kvalifikácie, čo samozrejme tiež výdatne prispieva k čoraz väčšiemu krachu nemeckej ekonomiky. Iní opúšťajú Nemecko zo strachu pred explodujúcou migrantskou kriminalitou.

 

Vláda vehementne podporujúca farebné Nemecko však v dôsledku toho nepociťuje stratu obyvateľov, pretože do krajiny prúdi oveľa viac migrantov, aby zaplnili medzeru. Ale naozaj to robia?

 

AfD sa opakovane pokúša získať údaje o tom, koľko „kvalifikovaných pracovníkov“ v skutočnosti prichádza do Nemecka v dôsledku vládou vychvaľovanej masovej migrácie.

 

Odpovede na otázky AfD ukazujú a dokazujú: Federálna vláda to vraj nevie – takéto čísla sa nezhromažďujú. Mohli by znepokojiť obyvateľstvo.

 

V odpovedi na oficiálnu parlamentnú otázku poslaneckého klubu AfD zverejnila spolková vláda v júli štatistiky o migrácii, ktoré ukazujú celý rozsah emigrácie do Nemecka a imigrácie Nemcov v produktívnom veku z Nemecka.

 

Kto si ich pozrie, tak musí konštatovať, že:

 

 

„Je to hanebný ničomník, kto tu hovorí o adekvátnej výmene! Výrazný nárast emigrácie po roku 2015 by dokonca mohol naznačiť možné motívy „utekajúcich“ Nemcov. Teraz sú Nemci v nešťastnej situácii, že sa – na rozdiel od žiadateľov o azyl v Nemecku – pri emigrácii nemôžu spoliehať na zahraničné sociálne dávky. Prirodzene, títo ľudia sa musia vedieť aj v zahraničí financovať z vlastných zdrojov.

 

To znamená, že Nemecko stráca pracovníkov, z ktorých veľká väčšina je natoľko kvalifikovaná, že si dokáže nájsť prácu aj v zahraničí.“

 

AfD teraz chcela vedieť, do akej miery môže federálna vláda poskytnúť informácie o tom, koľko kvalifikovaných pracovníkov emigruje a koľko sa prisťahuje. Koniec koncov, ľavicovo-zelený front sa nikdy neunaví ospravedlňovať nekontrolovanú masovú migráciu nedostatkom kvalifikovaných pracovníkov.

 

Samozrejme, bolo by ľahké vyvrátiť argumenty kritikov nekontrolovaného prisťahovalectva, ak by sa dali predložiť údaje, ktoré by jasne demonštrovali výhody prílevu cudzincov. Ale nemecká vláda to nedokáže, lepšie povedané nemôže to dokázať!

 

Ako preventívne opatrenie vlády – pred možnými nepokojmi a demonštráciami - sa takéto informácie vraj vôbec nezhromažďujú.

 

Parlamentné otázky AfD frakcie vláde:

Má vláda informácie o počtoch imigrovaných nemeckých odborníkov z Nemecka?

Vláda: Nemecko neregistruje koľko je odborníkov z celkového počtu Nemcov migrujúcich z vlasti.   

 

Aký je počet akademikov z celkového počtu migrantov, ktorí od roku 2015 prišli do Nemecka?

Vláda: Nemáme k tomu žiadne informácie.

 

Sú vláde známe odborné kvalifikácie migrantov, ktorí prišli od roku 2015 a aké sú to a aké sú presné čísla k tomu?

Vláda: To sa nevie, lebo  Spolková agentúra pre prácu vo svojich štatistikách v tomto smere nerobí žiadne diferencovanie.  

 

Uzavriem nasledovne:

 

Je absolútne jasné, že vláda len hanebne zahmlieva a skutočné čísla pozná.

Keby ale bola migrantská realita iná a migranti by boli takmer všetko lekári, inžineri, vedeckí pracovníci, kvalifikovaní pracovníci rôznych odborov a pod., ako o tom presviedčala Nemcov Merkel, tak by to táto Nemecko do „hrobu“ ťahajúca vláda hrdo a dôležito všade v médiách publikovala!