WHO už pripravuje kampaň pre hromadné očkovanie mRNA proti vtáčej chrípke

30.07.2024 22:25

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyzýva vlády suverénnych národov, aby začali s prípravami na hromadné očkovanie mRNA s cieľom údajne bojovať proti „vtáčej chrípke“. WHO, agentúra OSN pre „verejné zdravie“, tvrdí, že vlády sa teraz musia pripraviť na „ďalšiu pandémiu“ a ide o vtáčiu chrípku.

 

Cieľom očkovacej kampane je vyvinúť injekcie mRNA proti kmeňu H5N1, podľa správy WHO zverejnenej v pondelok. Projekt vedie argentínska spoločnosť Sinergium Biotech. Podľa WHO poskytne Sinergium „dôkaz optimálnej koncepcie“ s predklinickými modelmi.

 

Po vykonaní rozsiahlych populačných skúšok očkovacích látok bude Sinergium údajne zdieľať svoje údaje s výrobcami v chudobnejších krajinách, aby mohli sami vyrábať vakcíny.

 

WHO tvrdí, že projekt sa realizuje v rámci programu transferu technológie mRNA, ktorý spoločnosť vytvorila počas pandémie COVID-19. Program bol založený v roku 2021 spolu s organizáciou Spojených národov podporovaným organizáciou Medicines Patent Pool (MPP).

 

Cieľom programu bolo pomôcť krajinám s nízkymi a strednými príjmami pri vývoji a výrobe vlastných vakcín pomocou novej a experimentálnej technológie mRNA.

Do programu je zapojených 15 výrobných partnerov v krajinách od Južnej Afriky cez Ukrajinu až po Vietnam.

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus vo vyhlásení uviedol:

 

„Táto iniciatíva je príkladom toho, prečo WHO spustila Program transferu technológií mRNA – na podporu výskumu, vývoja a výroby v krajinách s nízkymi a strednými príjmami, aby bol svet lepšie pripravený reagovať efektívnejšie, keď zasiahne ďalšia pandémia, a umožniť spravodlivejšiu odpoveď."

 
 

Krasorečnenia Tedrosa o skvelej mRNA, bez najmenšej kritiky tejto vakcíny sú medzičasom dobre známe.

 

A preto niekoľko faktov:

 

Vtáčia chrípka sa zatiaľ šíri len medzi vtákmi (kurčatá v skutočnosti vtáky nie sú). Ale už sa „využíva“ na zabíjanie miliónov kurčiat a dobytka. Ak sa u človeka objaví údajná infekcia, čoskoro sa to ukáže ako nepravdivé tvrdenie.

 

Vakcíny proti vtáčej chrípke sa vyvíjajú už 25 rokov a skladujú sa ich milióny, aj keď nikdy neboli testované na bezpečnosť a účinnosť.

 

To nebolo nikdy možné, pretože neexistovali žiadne infekcie, čo by bolo predpokladom pre klinické skúšky.

 

Už teraz si môžeme byť istí, že prípravky mRNA narobia oveľa viac škody ako úžitku.

 

V nedávno zverejnenom videu lekári a vedci Dr. Clare Craig a Dr. John Campbell informovali o veľkých rizikách tejto metódy.

 

Craig varuje, že lipidové nanočastice v podstate predstavujú „rozsudok smrti“ pre „orgány v celom tele“.

 

Lipidové častice sú navrhnuté tak, aby prenikli cez bariéry.

 

To je zmysel lipidových častíc. Šíria sa po celom tele, sústreďujú sa vo vaječníkoch a nadobličkách a prechádzajú hematoencefalickou bariérou a modifikovaná mRNA sa tak dostáva aj do mozgu !!!

 

O tom všetkom Tedros však mlčí a či nič o tom nechce vedieť!