Vypočutie v USA-Senáte: Zarážajúce priznania a pravdy o zločinoch počas tzv. korona-pandémie od bývalého riaditeľa CDC Dr. Redfielda

22.07.2024 11:18

Dr. Robert Redfield, riaditeľ najvyššieho amerického zdravotníckeho úradu CDC od roku 2018 do roku 2021 – t. j. počas vypuknutia „koronakrízy“ – bol ďalším dôležitým svedkom na vypočutí v Senáte USA, ktorý potvrdil o.i. aj nezmyselnosť drakonických opatrení a povinnosti očkovania a potvrdil jeho škodlivosť:

 

O distribúcii vakcíny v organizme, o nebezpečnom toxickom vplyve proteínu spike, o dĺžke trvania škodlivých účinkov, o (ne)informovaní verejnosti a pod.

 

Redfield bol nielen šéfom úradu, ktorý v tom čase udelil prvé núdzové schválenie korónových vakcín, ale je aj skúseným lekárom a virológom. Jeho vyjadrenie je teda politicky aj odborne relevantné.

 

Vypočutia v americkom Senáte nie sú len rozhovormi medzi politikmi a expertmi, ale konajú sa aj za prítomnosti verejnosti, čo často znamená, že skutočne pomôžu zistiť pravdu.

 

Samozrejmosťou sú aj ich videozáznamy.

 

Môžete si ich sami pozrieť na YouTube – tu je uvedená len časť dlhého vypočúvania, a to niekoľko minút približne od 51:25 minúty (aj to stačí, aby sme sa presvedčili o lžiach okolo korona „pandémie“):

 

 

Senátor: Súhlasíte s tým, že sme boli vedení k presvedčeniu, že vakcína zostala v našom ramene.? Je to tak?

 

Redfield: Áno, opäť si myslím, že vakcíny boli prepredané a nikde sa nevyjadrili transparentné komentáre o možných vedľajších účinkoch.

 

Senátor: Bolo nám povedané, že to bola mRNA, ktorá sa v našom tele rýchlo rozkladá, ale nebola to mRNA (ktorá sa v tele neraz rozkladá v priebehu niekoľkých sekúnd), ale upravená mRNA.

 

Redfield: Áno

 

Senátor: V skutočnosti je vyrobená synteticky, aby sa nerozpadla. Viete, že existujú štúdie, ktoré hovoria, že mRNA cirkuluje v tele najmenej dva mesiace, a my sme nerobili žiadne štúdie, ktoré by to presahovali, však?

 

Redfield: Áno

 

 

Senátor: Poznám vašu vlastnú prax. Nepodávate to, pretože ste si uvedomili, že spike proteín je pre telo toxický.

 

Redfield: Áno, ja preferujem mŕtve vakcíny.

 

Senátor: Kedy ste sa vo februári 2021 prvýkrát dozvedeli o štúdiách biodistribúcie modifikovanej mRNA v tele, ktoré Pfizer robil pre japonské úrady?

 

Redfield: Pravdepodobne až niekedy na jar alebo v lete 2021. Bolo jasné, že u niektorých pacientov mRNA pretrvávala oveľa dlhšie ako sa uvádzalo.

 

Senátor: Kedy ste sa dozvedeli o biodistribúcii lipidových nanočastíc (poznámka: zložky vakcíny, ktoré obsahujú upravenú škodlivú mRNA)? Alebo kedy to budú mať ľudia v FDA? Kedy mali vedieť o tom, že sa šíria po tele?

 

Redfield: Na to nepoznám odpoveď, povedal som, že to bolo v lete 2021, keď som sa o tom dozvedel ja.

 

Senátor: Len preto, že to japonské regulačné orgány zverejnili? Ale to je súčasť skúšok spoločnosti Pfizer. Takže ste vedeli, že lipidové častice sú navrhnuté tak, aby prenikli cez bariéry, však?

 

Redfield: Áno

 

Senátor: To je zmysel lipidových častíc. Vedelo sa teda, že sa to šíri po celom tele, sústreďuje sa vo vaječníkoch a nadobličkách a prechádza hematoencefalickou bariérou a modifikovaná mRNA sa tak dostáva aj do mozgu, však?

 

Redfield: Správne. Vedelo sa to.

 

Senátor: Čo sa teda stane, keď sa biodistribuujú lipidové nanočastice a táto mRNA, modifikovaná mRNA, sa pripojí k srdcovému svalu, dostane sa do buniek a spôsobí, že sval sám začne produkovať spike proteín, ktorý je pre telo toxický. A vysvetlite, čo telo potom robí?

 

Redfield:

 

Existuje veľmi silná prozápalová reakcia, ktorá je problematická.

Chýbali objektívne informácie o vedľajších účinkoch, aby sa dalo zaočkovať viac ľudí.

Znovu si myslím, pán senátor, že viem na čo narážate a súhlasím s vami na 100 percent: Myslím si, že od začiatku nebola dostatočná transparentnosť o možných vedľajších účinkoch týchto vakcín a myslím si, že niektorí urobili nevhodné rozhodnutia pokúsiť sa zatajiť vedľajšie účinky, pričom tvrdili, že by to znížilo záujem verejnosti o očkovanie.

 

A myslím si, že jednou z najväčších chýb (poznámka – bol to najväčší zločin!!!), ktoré sa urobili, bolo, samozrejme, povinné zavedenie týchto vakcín. Nikdy to nemalo byť! Malo to byť ponechané na osobnú voľbu.

 

A tiež ani nechránia pred infekciami. Majú vedľajšie účinky.“

 

 

Toľko zo zahanbujúcich a trestuhodných priznaní a svedectiev o zločinoch farmácie a politikov – z úst Roberta Redfielda.