Vražedné násilie migrantov je takmer beztrestné – nemecké súdy sa tak stávajú fakticky jeho inšpirátormi a „pomocníkmi“!

13.07.2024 15:27

Barbarské dôsledky migračnej politiky teraz v Nemecku už dosahujú a dosiahli také enormné rozmery, že dokonca aj dovtedy spoľahlivý zástanca systému, renomovaný moderátor Markus Lanz začal o tom otvorene a veľmi kriticky hovoriť.

 

Vo svojom nedávnom vysielaní uviedol dlhý zoznam zločinov zaznamenaných v policajnom spise 18-ročného Sýrčana Mwafaka A., ktorý minulý mesiac zavraždil o dva roky staršieho Philipposa T. v Bad Oeynhausene, keď sa tento kultivovaný priateľský a všade obľúbený mladý muž vracal domov z maturitného večierka svojej sestry.

 

Mawfak A. sa už v minulosti dopustil viacerých trestných činov ako krádeže, drogové delikty, ťažké ublíženie na zdraví, vlámania, pokus o znásilnenie a sexuálne zneužívanie detí – to všetko od roku 2020 a bez najmenších trestnoprávnych následkov.

V každom inom štáte by taký zločinec už dávno sedel v base.

 

Mladý migrant, ktorý sa za pár rokov dopustil viacerých závažných zločinov, až napokon úplne nevinne dobil na smrť úplne nevinného človeka, mohol dovtedy úplne nerušene robiť trestné činy.

 

Podľa všetkých skúseností v tomto smere možno očakávať, že ani za vraždu Philipposa nedostane primeraný trest, pretože sa pre tento zločin určite vymyslia údajné poľahčujúce okolnosti. Ako v mnohých iných podobných prípadoch.

 

Opakované priestupky bez následkov

 

A samozrejme, že nejde o ojedinelý prípad, ale skôr o každodenné zlyhanie štátu, ktorý si nad občanmi privlastňuje čoraz väčšiu moc a berie im väčšiu časť platov. Pritom nielenže vystavuje krajinu všadeprítomnému nebezpečenstvu prostredníctvom svojej úplne šialenej migračnej politiky, ale aj nespočetné zločiny, ktoré z nej vyplývajú, väčšinou trestá len menšími trestami alebo aj žiadnymi.

 

Len za posledných pár dní sa to viackrát ukázalo: Pred týždňom žiadateľ o azyl z Nigérie najprv napadol dieťa na hlavnej stanici v Karlsruhe a potom zranil štyroch policajtov, ktorí sa ho pokúsili brániť.

 

Nebol zatknutý a len o niekoľko hodín neskôr ho privolaná federálna polícia chcela stiahnuť z vlaku, pretože v ňom cestoval načierno. Pritom zranil dvoch policajtov rezacím nožom tak ťažko, že boli práceneschopní.

 

 

Pre štátneho zástupcu to však nebol dôvod na vzatie tohto kriminálnika do väzby.

Bol prepustený a pri najbližšej príležitosti opäť cestoval načierno a znova zaútočil na dôstojníka federálnej polície - aby ho následne opäť prepustili. Aj tu justičné orgány odmietli vziať do väzby notorického zločinca, ktorý počas 18 hodín trikrát zranil policajtov, ktorí sa mu snažili zabrániť v páchaní trestnej činnosti.

 

Úmyselné odmietanie základnej ochrany občana štátom

 

A v tom istom týždni okresný súd v Dortmunde odmietol vydať zatykač požadovaný prokuratúrou na 19-ročného Turka, ktorý sa preháňal mestom neprimeranou rýchlosťou, pričom zabil jedenásťročného chlapca a zranil svoju 15-ročnú sestru.

 

Krajský súd síce  rozhodnutie okresného súdu zrušil, no obvinený už medzičasom utiekol do Turecka.

 

Vyzerá to tak, akoby štát zámerne odmietal chrániť svojich občanov pred takýmito násilnými zločincami a zámerne im dával úplnú slobodu, pričom vlastných občanov prísne trestá, neraz úplne nezmyselne za maličkosti.

 

Philippos T. a nespočetné množstvo ďalších obetí tejto absurdnej nezodpovednosti úplne „chorého“ štátu by mohlo ešte žiť, a množstvo žien by sa nebolo stalo obeťami znásilnení, keby táto krajina nebola v rukách bezohľadnej kliky narušených psychopatov.