Vražda Srba Ivanoviča v Kosove nebol útok na mier! Mieru niet, ak Vražedná Nenávisť panuje!

18.01.2018 23:36

Aj naše médiá informovali o zavraždení vodcu kosovských Srbov v utorok. Kto spáchal atentát sa oficiálne „ešte“ nevie! Dávno je  ale isté, že atmosféru v Kosove, kde trvale vládne vražedná nenávisť, podporujú západné kruhy. Nenávisť kosovských Albáncov voči zvyškom Srbov v Kosove nemá hranice. Pritom tam ostali už len tí Srbi, ktorých Západ nazýva umiernenými.

Napriek tomu bol O. Ivanovič zavraždený, lebo a či práve preto, že sa snažil o zmiernenie tejto nenávisti. Kosovo patrilo historicky vždy Srbom a bolo pre nich tak posvätné a srbské ako je pre Izrael Múr nárekov a Jeruzalem a beda každému, kto by to Židom chcel vziať. To sa ale stalo Srbom s Kosovom, a to len pričinením Západu.

Korupčné a mafiánske Kosovo si zvolilo minulý rok v septembri za premiéra niekdajšieho veliteľa tzv. rebelov – „srbobijcu“ zločineckého  Ramusha Haradinaja, ktorý sa pred poldruha rokom ukrýval niekoľko mesiacov vo Francúzsku, lebo Srbsko požadovalo jeho vydanie kvôli vojnovým zločinom, ktorých sa dopustil mnohnásobne na Srboch v Kosove počas balkánskej vojny.

Nestalo sa – nebol vydaný do Belehradu.  27. aprila 2017 odmietol  súd vo francúzskom Colmare žiadosť srbskej justície o jeho vydanie. Tento zločinec je teraz vysokým politikom, premiérom, so skvelými kontaktami do USA.

Preto ho Tribunál OSN v Haagu oslobodil od každej viny – výsmech spravodlivosti!!!

Je jasné, že sa v Haagu meria dvojakým metrom. Srbov  Tribunál tvrdo odsudzuje – Albáncov oslobodzuje. Dokonca aj časť opozície v Kosove otvorene hovorí, že Haradinaj bol podobne ako aj prezident Kosova Hashim Thači súčasťou vražednej a kriminálnej, tzv oslobodzovacej kosovskej armády UČK.

Haradinajove meno bolo často uvádzané, keď išlo o prípady prepojenia organizovanej kriminality s politikou Západu. Písali o tom aj niektoré západné médiá, napr. švajčiarsky Weltwoche.

Pokiaľ budú Kosovo viesť takíto politici, tak nebude nikdy mier v Kosove a bude tam vládnuť len nenávisť voči Srbom.

Vojna Západu proti Srbsku bola nelegitimná vojna – nešlo o obranu, ale o agresiu. Od Srbov nehrozilo Západu žiadne vojenské nebezpečie a tak sa musel najsť nejaký „dôvod“. Bolo vyhlásené, že Srbsko sa dopúšťa nedodržiavania ľudských práv voči albánskemu obyvateľstvu v Kosove. Skutočný dôvod „oslobodenia“ Kosova  Západom  bol však celkom iný:

Oficiálne podnikali Američania „všetko“ proti produkcii heroínu v Afganistane. V skutočnosti to bolo ale inakšie.

Svojho času písali dokonca aj médiá v USA, že CIA sa podieľa na pašovaní drog z  tejto krajiny cez Kosovo, čo pomáhalo napĺňať tzv. čierne kasy tejto „úžasnej“ organizácie.

Na tento cieľ slúžila americká základňa Camp Bondsteel. Aby to celé spoľahlivo fungovalo, tak to podporovali ľudia blízki Hashimovi Thačimu. Pri každom jednom transporte bolo pašovaných až 150 kilo heroinu a kokainu. Francúzsky expert pre Balkán Alexis Troude označil dnešné Kosovo za región, kde sa neuplatňuje zakon a právo, ale vládne v ňom albánska mafia.

Tým je povedané a vysvetlené všetko – aj to, prečo bol idealista a „zmierovateľ“ NIKDY NEZMIERITEĽNÉHO Srb Oliver Ivanovič v utorok pred svojim domom zavraždený a zároveň aj to, kto ho zavraždil.

Napriek tomu ešte uvediem niekoľko záverečných poznámok.

 

Na vzniku Kosova, pod vedením albánskej mafie, je pozoruhodná ešte jedna „maličkosť“.

 

Hoci neprestajne sme bombardovaní správami a informáciami od EÚ politikov a posolstvami mainstream médií, aké je skvelé a prospešné pre Európu, že ju čoraz viac infiltrujú migranti, takmer všetko moslimovia, a aké je preto úžasné, že vzniká jednotná zmes, v ktorej európske národy postupne zniknú, lebo predsa je to len akýsi prežitok zo stredoveku a absolútnu prioritu má integrácia (integrácia nás Európanov, my sa máme integrovať k tým, čo sem prichádzajú), aby tak vznikol jednotný „(islamský) európsky národ“, tak pre Kosovo všetko toto neplatí!!!

To má výnimočné postavenie. Obdržalo tak to, čo je všetkým iným európskym „separatistom“ počnúc Baskami, Škótmi, Kataláncami a ďalšími striktne odopreté – smelo sa vytrhnúť zo Srbska a vytvoriť štát.

Prečo?

Už len z toho, čo som v krátkosti uviedol, to musí byť jasné.

 

Dodám len nasledovné:

 

Dick Marty predložil Európskej rade už dávnejšie šokujúce informácie o Hashimovi Thačim, kde sa uvádza, že je bossom kriminálnej mafiánskej organizácie, ktorá pašuje drogy, zbrane a ľudské orgány. Marty informoval o tom, že tieto informácie boli získané na podnet niekdajšej šéfky obžaloby Tribunálu v Haagu, Carla Del Ponte, potom ako jej bolo zabránené v tom, aby mohla vyšetrovať vedúcich predstaviteľov UČK z Kosova.

Mala totiž oprávnené podozrenie, že UČK  odvlieka srbských zajatcov do Albánska, kde ich vraždia za účelom odňatia ich vnútorných orgánov a ich pašovania do USA. Skvelý a neobyčajne výnosný obchod.