Vplyvný islamistický influencer v Nemecku: Bičovanie žien je príkaz od Alaha! A príslušný „dozor“ na sociálnych sieťach ho „neeliminuje“!

18.09.2024 10:54

Ak by nejaký občan v EÚ, etnický Európan vyzýval k bičovaniu žien, tak by už sedel buď vo väzení alebo zavretý na psychiatrii.  

 

V islamistických a islamských kruhoch obľúbený influencer, salafista a online kazateľ Ibrahim El-Azzazi, žije už dlho uprostred nemeckej spoločnosti.

 

Oslovuje nespočetné množstvo mladých ľudí v nemecky hovoriacich krajinách prostredníctvom sociálnych médií. V rozhovore pre nemecké mainstream médiá si urobil ešte väčšiu popularitu (prečo mu vôbec dali k dispozícii svoj mediálny priestor?).

 

V médiách oznámil, že neverí, že ženy a muži majú rovnaké práva.

 

Povedal aj to, že považuje brutálne tresty režimu Talibanu v Afganistane za samozrejmosť. Podľa neho je bičovanie žien, ktoré porušujú nariadenia šaría (islamské právo), božským príkazom Alaha. Ukameňovanie homosexuálov (končiace smrťou) – taktiež.

 

Oznámil, že si stojí za všetkým, čo je napísané v Koráne. Pritom má ale nemecké občianstvo!

Vyhlásil aj to, že ženy nesmú žiť osamote – potrebujú predsa mužskú kontrolu.

Hovorí: „Nemecko nemá monopol mať vždy pravdu a byť dokonalé“.

 

Desaťročia bojujeme za zrovnoprávnenie žien a zároveň ľuďom, ktorí touto okolnosťou pohŕdajú, je umožnené pohodlne prísť do EÚ a bojovať verejne proti európskym zákonom vraj v mene Koránu a šarie!

 

Paradoxné idiotstvo a sebavzdanie, aké nemá konkurenciu.

Už nežijeme v stredoveku – alebo opäť znovu?

 

Najšialenejšie na tom je, že sú to často práve ženy – političky a Zelené aktivistky, ktoré obhajujú a dokonca podporujú imigráciu ľudí tejto náboženskej príslušnosti.