Korona škandál: Viceprezident nemeckého Bundestagu: „Minister zdravotníctva, ktorý prekračuje hranice pravdy, a podvádza občanov musí odstúpiť!“

11.08.2024 18:04

Viceprezident Bundestagu Wolfgang Kubicki FDP objasňuje, čo dokumentujú a čo vypovedajú pôvodne začiernené a po nedávnom rozhodnutí súdu už odtajnené spisy RKI:

 

„Minister zdravotníctva Karl Lauterbach klamal a podvádzal vo veci korona a údajná pandémia. Nemôže preto zostať ministrom.“

Kubicki však objasňuje aj škandál, ktorý je za tým všetkým: Ospravedlňovanie a bagatelizovanie v médiách a samozrejme aj samotným ministrom.

 

Jeden z najvýraznejších vrcholných politikov koaličného partnera FDP teraz žiada, aby minister koaličného partnera a kancelára SPD, minister Lauterbach musel odstúpiť.

 

Ale ten to sotva urobí, pretože jeho vlastná strana a kancelár stoja za ním. Ak sa však ostatní vplyvní politici FDP nebudú dištancovať od Kubického požiadavky (čo zatiaľ z nich nikto neurobil, včítane FDP ministrov vo vláde), tak ako môžu ďalej spolu vládnuť?

 

Podľa tradičných štandardov politiky, ktoré už v ére vládnutia súčasnej koalície zrejme neplatia, je takáto vláda na konci a mala by sa vlastne okamžite rozpadnúť.  A to najmä aj preto, že stále existuje veľký spor o rozpočet, v ktorom nezodpovedným konaním niektorých ministrov, ako i kancelára chýbajú desiatky miliárd eur.

 

Viceprezident Bundestagu v otvorenom liste veľmi ostro kritizuje nedostatok transparentnosti počas „pandémie“ korony. Žiada komplexné objasnenie – a rezolútne v ňom žiada, aby Lauterbach, minister zdravotníctva SPD odstúpil.

 

Vo svojom liste podpredseda FDP Wolfgang Kubicki obviňuje ministra zdravotníctva Karla Lauterbacha a Inštitút Roberta Kocha (RKI) z veľmi vážnych chýb (kriminálnych lží – moja pozn.) počas „pandémie“ korny a z úmyselného zavádzania verejnosti.

 

Základom jeho kritiky sú redigované protokoly krízového tímu RKI z obdobia od roku 2021 do jari 2022.