Veľká „nehynúca zásluha“ Merkel a Zelených: Viac ako polovica väzňov v Nemecku nie sú etnickí Nemci!

22.06.2024 19:12

 

Podiel tejto časti obyvateľstva na celkovej populácii v Nemecku sa pohybuje okolo 15 percent.

Z toho jasne vyplýva, že táto časť obyvateľov Nemecka je oveľa kriminálnejšia ako zvyšných 85 percent populácie v tejto krajine.

 

A je nesporným faktom, že Nemecko je čoraz kriminálnejšie a nebezpečnejšie a faktom je aj to, že príčinou tejto situácie sú veľmi podstatnou mierou kriminálníci, ktorí sú súčasťou zmienených 15 percent.

 

K tomu treba ešte dodať aj to, že občania, ktorí majú dvojitú štátnu príslušnosť (nemeckú a ešte jednu inú) a sa dopustia v Nemecku trestných činov, tak v kriminálnej štatistike sú automaticky registrovaní vždy len ako nemeckí občania.

 

Tento fakt kriminálnu štatistiku samozrejme skresľuje v neprospech etnických Nemcov, a to o to viac, že v Nemecku žije veľmi vysoký počet ľudí s dvojitým  občianstvom. Je to okolo tri milióny osôb!

 

 

Ide o úmyselnú manipuláciu údajov štátnymi orgánmi?

 

 

Je to veľmi možné, lebo je mimoriadne zarážajúce, že Spolkové ministerstvo spravodlivosti a Federálny štatistický úrad si pri uvedených počtoch väzňov, ktorí nemajú  nemecký pôvod, výrazne protirečia.

Ako ale k týmto veľmi výrazne rozdielnym číslam dochádza, nie je vraj jasné.

 

 

To  celé vyplýva z odpovede Spolkového ministerstva spravodlivosti na písomnú otázku k počtom väzňov od poslanca za AfD v Bundestagu Leifa-Erika Holma.

 

Poslanec AfD Holm samozrejme vzal túto oficiálnu odpoveď na svoju otázku ako príležitosť ostro kritizovať koalíciu semaforov a dôrazne žiada:

 

„Namiesto poskytovania plnej finančnej podpory zločineckým cudzincom na náklady daňových poplatníkov sa musí konečne uskutočniť deportačná ofenzíva, ktorú ohlásil kancelár Scholz a každý kriminálny cudzinec, kto spácha v Nemecku trestný čin, tak musí stratiť právo na pobyt v našej krajine.“

 

„Okrem toho Nemecko konečne potrebuje tvrdú a nekompromisnú migračnú politiku. Dlhodobo sme svedkami toho, že masová imigrácia do Nemecka nerieši žiadne naše problémy, ale oveľa viac vytvára nové.

 

A samozrejme, že nikto z nás nemá nič proti skutočne kvalifikovaným pracovníkom zo zahraničia, ale nekontrolovaná imigrácia ničí základy našej spoločnosti,“ 

dodal politik AfD.

 

A obrovská väčšina obyvateľov Nemecka s absolútnou istotou podpíše každé jedno z týchto jeho slov.