V Belgicku už existuje aj Islam-strana. Jej program: Islamský štát

07.04.2018 23:44

Boj o Európu je už dávno v plnom prúde. Začal sa oveľa skôr, ako sme si to uvedomili. Za to, že do Európy začal presakovať agresívny turecký islam je plne zodpovedné Nemecko, keď začalo už v šesťdesiatych rokoch minulého storočia masove dopravovať do krajiny tureckých Gastarbeiterov.

Ich pracovná sila bola absolútne najlacnejšia a  nemecké koncerny a firmy ich mohli brutálne vykorisťovať a na nich extrémne zarábať. Na následky vtedy nikto ani len nepomyslel. Teraz ich potomkovia, ktorí sú v Nemecku už v druhej a tretej generácii Nemcom prerástli cez hlavy a začínaju Nemecko ovládať a infiltrovať ho politickým islamom totálne.

V Belgicku už existuje politická strana s názvom ISLAM, ktorá sa chce dostať do belgického parlamentu. Jej hlavným politickým cieľom je dosiahnutie zmeny svetského štátu na štát islamský, so všetkým čo k tomu patrí.

Jeden príklad z programu strany, ktorý v realite určite „poteší“ každú ženu a každého muža:

Islamská strana chce presadiť, aby v Belgicku fungovala verejná doprava výlučne na princípe oddelenia pohlaví. To znamená všetky verejné dopravné prostriedky budú mať označenie: Len pre ženy a Len pre mužov.

V komunálnych voľbách, ktoré sa v Belgicku budú konať 14. októbra bude strana po prvý raz vo veľkom rozsahu aktívna a jej kandidáti budú kandidovať na funkcie až v 28. belgických mestách. Skvelý začiatok kariéry strany, ktorá chce zmeniť belgickú spoločnosť k lepšiemu, teda urobiť z nej spoločnosť, ktorej vládne islam.

V programe strany sa možno dočítať, že do nej smú vstúpiť aj nemoslimovia. Pripomeňme si, že v žiadnej inej EÚ krajine nežije tak veľa islamistov ako práve v Belgicku.

Najväčšia koncentrácia islamistov je v zlopovestnej bruselskej štvrti Molenbeek, kde žijú vo veľkej väčšine moslimovia.