Toto je veľmi „zvláštne“: Bavorsko hľadá obrovskú plochu pre „pandemický centrálny sklad“ – ale prečo?

02.07.2024 19:17

Pribúdajú náznaky, že ďalšia p(l)andémia sa blíži. Právne boli vykonané prípravy v súlade s Medzinárodnými zdravotnými predpismi WHO – ale zrejme je potrebné ešte veľa štrukturálne urobiť, kým „postúpime do ďalšieho kola“.

 

O bližiacej sa pandémii, ktorá vraj môže všetko, čo spôsobila korona-„pandémia“, ešte predstihnúť, začal po veľmi dlhom odmlčaní sa, hovoriť zlopovestný systémový nemecký virológ Drosten (napísal som o jeho činoch viacero článkov, napr.: Dosiaľ bol šéfvirológ Drosten najväčším inkvizítorom prenasledovania nezaočkovaných. Odrazu nie je!  14.11.2021).
 

V Slobodnom štáte Bavorsko prebiehal do 23. júna tender na pandemický centrálny sklad pri Mníchove.

 

Tender si mohol každý pozrieť na stránke immobilien.bayern.de. Bol zverejnený od 27. mája do 23. júna. Text bol veľmi prekvapivý a pôsobil dojmom naliehavosti.

 

Skutočnosť, že projekt takýchto rozmerov sa vypisuje len na mesiac, je mimoriadne nezvyčajná.

 

Požadovaný dátum začiatku prenájmu je 4. štvrťrok 2024 – a obdobie je stanovené na päť rokov – s možnosťou predĺženia.

 

Chystá sa na nás azda celý rad pandémií?  

V „demokracii“ Západu nie je takme nič vylúčené – má priravené ešte mnohé prekvapenia, ak sa devótne a pasívne necháme prekvapiť! 

 

Teraz, keď je údajná pandémia korony nepochybne za nami a mainstreamové médiá a politici sa usilovne snažia o tom už nehovoriť, je veľkou otázkou, ktorá pandémia sa očakáva v 4. štvrťroku aktuálneho roka?

 

A odkiaľ na nás príde?

 

Tento nepochybne veľmi podivný centrálny sklad má byť na ploche 21670 m²

 

Pri jeho zriaďovaní majú byť splnené početné požiadavky, ako:

 

Špeciálne požiadavky na požiadanie (IT infraštruktúra, dostupnosť, prevádzkové technológie),

špeciálne bezpečnostné požiadavky – zabezpečenosť ochrany alarmom, vysoké oplotenie odolné voči preliezaniu, monitorovaný prístup k skladu, centrálne zamykanie, požiarny poplachový systém, v prípade potreby núdzové napájanie a/alebo prívodné miesto pre núdzové generátory a ďalšie podivné „zvláštnosti“.

 

To všetko podozrivo poukazuje na to, že v tomto tzv. sklade by mohli byť umiestnené a zadržiavané aj osoby, ktoré sa pri očakávanej pandémii masove postavia proti novým opatreniam štátu.