To je pokrytecky hanebné: Bild „odrazu zisťuje“ explozívny nárast kriminality severoafrických migrantov v Nemecku

28.07.2024 12:22

„Násilie Severoafričanov v Nemecku exploduje,“ píše sa v titulku prosystémového denníka Bild a pod tým sa tento „plátok“ pokrytecky  a len rétoricky pýta, že čo asi tak môže byť toho príčinou.

 

Za platovou bariérou – za článok  musí čitateľ zaplatiť a sa potom môže dozvedieť - že počet sexuálnych trestných činov v Nemecku spáchaných tuniskými migrantami vzrástol od roku 2019 do roku 2023 o 165 percent. V prípade  Merkel-hostí z Maroka došlo v tom čase k nárastu tejto kriminality o 65 percent.

 

V tom istom období vzrástol počet vrážd, zabití a ublíženia na zdraví s následkom smrti o 110 percent u Tunisanov a o 67 percent u Maročanov. Tunisania a Maročania  sa tiež „postarali“ v rokoch 2019 až 2023 o nárast útokov na policajtov o viac ako 100 percent!

 

Bild sa potom pokrytecky pýta: "Prečo federálna vláda nič nerobí?" Ale ostáva len pri otázke – odpoveď nenasleduje.

 

Odpoveď musí preto znieť:

„Pretože všetky ostatné federálne vlády už predtým nič neurobili. Vrátane federálnych vlád na čele s Úniou, ktorým Bild samozrejme vôbec neadresoval svoje doslova len hlúpe rétorické otázky, keď boli pri moci!

 

Už na Silvestra 2015 úrady na kolínskej hlavnej stanici pred veľkolepou kresťanskou katedrálou zaznamenali viac ako 1600 trestných činov. Väčšinou išlo o sexuálne zločiny spáchané migrantami, z ktorých mnohí boli Severoafričania. V tú noc sa zločiny migrantov natoľko vystupňovali, že ani masmédiá už o tom nemohli mlčať.

 

A odvtedy relevantná krivka kriminality migrantov  naďalej stúpa, pričom vrchol – teraz už ale prekonaný – bol v roku 2017. Tak to uvádza WDR.

 

"Prečo federálna vláda nič nerobí?" 

Pretože politika otvorených hraníc je príčinou tohto vývoja kriminality. A žiadna federálna vláda sa nechcela od tejto politiky odkloniť, odkedy sa Angela Merkel stala kancelárkou. Pretože ideológia rozloženia národov je pre psychopatické štruktúry globalistických elít zjavne oveľa  dôležitejšia ako ľudská potreba bezpečnosti.