Teror vakcín pokračuje a stupňuje sa! Nový Zéland: Nový pandemický plán dovoľuje použitie sily na prinútenie ľudí dať sa zaočkovať

05.08.2024 21:00

Zavedenie povinného očkovania verejnosti na Novom Zélande predstavuje komplexnú výzvu, ktorá nielenže spochybňuje základy západných demokracií, ale ich úplne demontuje!

Na Novom Zélande vznikli obavy z plánov vlády použiť verejnú silu (políciu) na prinútenie občanov k očkovaniu v prípade „pandémie“.

 

Obavy vznikli po zverejnení informácií, že vláda legalizovala použitie sily na očkovanie tých, ktorí  očkovanie odmietajú.

 

Publikoval o tom na X, Dr. Jonathan Engler, spolupredseda Hart Group, skupiny vysoko kvalifikovaných britských lekárov, vedcov, ekonómov, psychológov a iných akademických odborníkov, ktorí sa zišli na základe spoločných obáv týkajúcich sa „odporúčaní“ v súvislosti s pandémiou COVID-19.

 

J. Engler k tomu o.i. píše:

 

„Najprv som si myslel, že moje informácie, ktoré som dostal by mohli byť nepravdivé, prípadne prehnané, ale kontrola strany číslo 125 (strana 133 súboru PDF) dokumentu na webovej stránke vlády Nového Zélandu to jednoznačne potvrdzuje.

 

Áno, Nový Zéland chce legalizovať použitie sily na očkovanie tých, ktorí to odmietajú.“

 

Dr. Engler odkazuje vo svojom príspevku na novozélandský pandemický plán aktualizovaný na júl 2024.  V súvislosti s týmto plánom o.i. uvádza:

 

„Zavedenie povinného očkovania pomocou verejnej sily (polície) predstavuje komplexnú výzvu, ktorá spochybňuje základy západných demokracií, kde sú základné práva a občianske slobody jednotlivca. Preskúmanie etických a právnych dôsledkov tohto opatrenia si vyžaduje preskúmanie demokratických princípov a analýzu konfliktov, ktoré môžu vzniknúť.“

 

 

Vláda Nového Zélandu navrhuje legalizovať používanie násilia voči tým, ktorí sa nechcú dať zaočkovať.

Očkovanie je v podstate sebaobrana proti chorobám. To znamená, že musí byť na očkovanej osobe, či sa chce dať zaočkovať a akceptuje prípadné riziká, alebo jednoducho odmietne zákrok.

Povinnosť očkovania na ochranu iných je etická a prípustná podľa všetkých pravidiel a princípov medicíny vtedy a len vtedy, ak sa tým zabráni určitému riziku pre iných a súčasne sa pritom neohrozí zdravie očkovanej osoby.

 

V prípade infekcií dýchacích ciest očkovanie nemôže poskytnúť žiadnu ochranu smerom von, pretože v dýchacích cestách nefunguje tak, aby vakcína zabránila infekcii očkovaného a zastavila šírenie vírusov.

 

Všetci seriózni vedci za posledné štyri roky tento fakt neustále zdôrazňovali. Politici a množstvo „odborníkov“ a prosystémových lekárskych združení to však popreli (ako to dnes vieme z odtajnených dokumentov RKI). V Rakúsku o všeobecnom povinnom očkovaní dokonca rozhodoval parlament.

 

Napriek tomu sa však situácia s očkovaním naďalej zhoršuje.  Okrem iného to dokazujú aj pripravované drakonické fašistoidné pandemické opatrenia na Novom Zélande, kde v dokumente vlády k povinnému očkovaniu sú aj tieto riadky:

 

Právomoc predpísať preventívnu liečbu umožňuje zdravotníckemu pracovníkovi, pokiaľ ide o osobu, ktorá bola izolovaná alebo bude v karanténe, požadovať, aby tieto osoby zostali na mieste, kde boli izolované alebo v karanténe, kým nebudú lekársky vyšetrené a kým sa nepodrobia preventívnemu ošetreniu, ktoré môže predpísať zdravotník (§ 70 ods. 1 písm. h)).

 

V § 71A tohto dokumentu sa tiež uvádza, že príslušník Policajného zboru môže urobiť čokoľvek, čo je primerane potrebné (vrátane použitia sily), aby pomohol lekárovi alebo osobe poverenej lekárom pri výkone akejkoľvek právomoci alebo povinnosti podľa § 70 alebo 71.

 

To ale znamená len to, že dotyčná osoba bude násilne zaočkovaná.