Táto islamistická vražda policajta v Mannheime otriasla celé Nemecko. Aj politika reaguje „zhrozene“. Politika, ktorá proti islamizmu nič nerobí!

03.06.2024 23:23

Vražda v Mannheime je presvedčivým dôkazom toho, že každý moslimský migrant je potenciálnym nebezpečím pre kresťanov a najmä pre kritikov islamu. V ďalšom  vysvetlím prečo to tvrdím.

 

Michael Stürzenberger je publicista, autor, niekdajší politik a bývalý hovorca CSU. Je renomovaným protislamským aktivistom a preto je osobou, ktorú sústavne „pozoruje a sleduje“ Úrad pre ochranu ústavy – podľa motta súčasnej nemeckej vlády sú odporcovia islamu, ako on nebezpeční pre štát a pre jeho „demokraciu“.

Stürzenberger prišiel v piatok do Mannheimu, kde mal mať na hlavnom námestí Marktplatz ohlásenú a povolenú prednášku a následnú diskusiu na tému v rámci svojich aktivít proti politickému islamu.

 

Mestská polícia vedela, že ide o podujatie spojené s rizikom nebezpečia a poslala na námestie troch mladých policajtov a jednu mladú policajtku, aby dozerali na bezpečnosť. 

Boli neskúsení, nepozorní a neopatrní – lebo ako sa neskôr zistilo, tak okolo Stürzenbergera a niekoľkých ľudí v jeho blízkosti sa asi 3 minúty podozrivo pohyboval bradatý zarastený muž (výzoru typického salafistu). Napriek tomu mu policajti nevenovali nijakú pozornosť.

 

Potom odrazu sa stalo to, čo nebolo neodvratné. Bradatý muž sa skokom tigra vrhol na Stürzenbergera a dlhým nožom ho viackrát bodol. Dobodal aj ďalších štyroch ľudí, ktorí sa mu usilovali pomôcť a napokon aj 29-ročného policajta Ruevena L. a až potom jeho kolega útočníka postrelil, nie zastrelil!

 

Ťažko poranený policajt skonal v nemocnici v nedeľu a v nemocnici je aj Michael Stürzenberger, ktorý je však mimo nebezpečia života.

 

Suleiman Ataae (25), ktorý chladnokrvne dobodal zozadu nemeckého policajta Rouvena L. v Mannheime (315 000 obyvateľov), je v Nemecku od roku 2014. Vtedy 15-ročnému Afgancovi, ktorý teraz žije v Mannheime s manželkou a dvoma deťmi, bol v Nemecku udelený ochranný štatút.

 

A teraz vysvetlím, prečo tvrdím to, čo som vyhlasil v prvej vete článku a „pomôže“ mi v tom  mainstream, ktorý uviedol:

 

 

„Zarážajúce je, že Suleiman Ataae, ktorý bol veľmi dobre integrovaný utečenec sa odrazu stal radikálnym islamistom .

 

Bol považovaný za nápomocného a priateľského, založil si rodinu a rýchlo sa naučil po nemecky. Ako sa z utečenca Suleimana Ataeeho mohol stať fanatický islamista a policajný vrah?“

 

Len naivní hlupáci alebo rafinovaní manipulátori mainstreamu takto klamú čitateľov.  Práve to, že policajta vraždil ten, ktorého všetci pokladali za dobrého a skvele integrovaného utečenca, je dôkazom toho, že títo ľudia v skutočnosti nie sú vôbec integrovateľní a buď to priamo dávajú najavo,  alebo hrajú divadlo, aby vo vhodnom okamihu konali ako islamisti.

 

Nevieme a ani vedieť nemôžeme, čo je v hlavách tých vyše sedem miliónov moslimov v Nemecku. Môžeme to len tušiť. Tiež nevieme, koľkí z nich sa otvorene hlásia k politickému islamu a šaríi.

 

Ale vieme s istotou, že mnohí z nich sú takí radikálni, že sú pripravení bojovať a páchať násilie, aby vytvorili v európskych štátoch Islamský štát. A ich počet rastie.

 

A otvorene v nemeckých mestách demonštrujú za vytvorenie Kalifátu. Európu ovládne Allah a Korán – potvrdzuje to aj nedávny prieskum v nemeckých školách, kde viac ako polovica žiakov moslimov otvorene hovorí, že pre nich je najvyšším „zákonodarcom“ Korán a islam a nie nemecká ústava. A podľa toho aj konajú.

 

Od roku 2015 prišlo do Nemecka vyše 300 000 Afgancov a takmer dva milióny Sýrčanov. Sú tam aj moslimovia z Iraku, Somálska, rôznych afrických islamských krajín a Turecka. Socializácia tam prebieha úplne inak a politický islam je súčasťou ich každodenného života. O tom ale nemeckí vládni politici nehovoria a hovoriť ani nechcú.

 

 

Do Mannheimu teraz prišli najdôležitejší politici Nemecka ako Scholz, Faeser, Söder a ďalší, aby tam strúhali smutne tváre a prelievali krokodílie slzy nad brutálnou vražednou tragédiou a sľubovali všetko možné, aby sa vraj podobné veci už nestali.

To všetko sú ale len prázdne reči!!!