Strelecký atentát na Trumpa na predvolebnom mítingu! Podozrivé sprievodné okolnosti! Kto tak môže za tým byť?!

14.07.2024 11:36

Séria vrážd a pokusov o zavraždenie nechcených politikov pokračuje. Po streleckom útoku na slovenského premiéra Roberta Fica bol Donald Trump na predvolebnej kampani ľahko zranený v uchu výstrelom.

 

Trumpa včera večer na jeho predvolebnom podujatí v Butleri v Pensylvánii zasiahol ostreľovač zo strechy, o ktorom sa predpokladá, že bol teroristom z Antify, aj keď to zatiaľ nie je úplne potvrdené.

Priamo ponad rameno prezidenta Trumpa je na videu po pokuse o atentát vidieť, ako mu vzduchom napravo od hlavy letí guľka.

 

Druhou obeťou atentátu, ktorá bola zastrelená, je jedna žena, ktorá sedela na tribúne za Trumpom. Chirurg potvrdil, že obeť na tribúne bola zasiahnutá do hlavy a „mozgová hmota“ bola rozptýlená do okolia, čo svedčí o vysokovýkonnom kalibri.

To, a výstrel do hlavy dokazujú, že išlo o pokus o vraždu, ktorej Trump unikol len o vlások, a to zrejme len otočením hlavy v momente výstrelu.

 

Jeden z návštevníkov podujatia povedal, že videl ozbrojeného muža vyliezť na strechu a pokúsil sa varovať políciu a tajnú službu, ale tí ho ignorovali ( to je absurdné, a to jednoznačne o niečom hovorí!):

 

Atentátnik tam stál asi 5 až 7 minút s puškou, pravdepodobne AR15, bez toho, aby sa niekto k nemu priblížil a „postaral“ sa o neho! Vzdialenosť od neho bola údajne okolo 125 až 150 metrov k Trumpovi, čo umožňuje presný zásah strelcovi s puškou s vysoko výbušným strelivom, ako je napr. 223 Rem. 

 

Každý, kto pozná základy bezpečnosti, vie, že prvým krokom pri takýchto podujatiach je zabezpečiť všetky strechy v dosahu možných ostreľovačov. Prečo sa tak nestalo“?

 

V jednom z videí možno vidieť, že ostreľovač bezpečnostných síl na streche za Trumpom pozoruje pozíciu atentátnika. Zdá sa, že ho vidí a vystrelí na neho (pri cúvaní), načo sa ozve výstrel.

Bezpečnostné zložky zrejme vedeli, že strecha predstavuje vysoké riziko, no neobsadili ju a ani ju neustále nepozorovali. 

 

Teraz sa objavili správy, že Trump sa pokúsil zvýšiť počet svojich bezpečnostných pracovníkov, no Bidenovo DHS to odmietlo.

 

 

K útoku došlo len niekoľko dní po tom, čo Biden a ďalší prominentní demokrati vyzvali svojich priaznivcov, aby vykreslili Trumpa ako niekoho, koho treba za každú cenu „zastaviť“!

 

 

Zaujímavé je, že aspoň spočiatku sa väčšina médií vyhýbala výrazom „atentát“ alebo „pokus o atentát“:

 

Navyše, táto globálna operácia podobná GLADIO naberá na obrátkach. Všetci odporcovia globálneho štátu „Hydra“ budú zlikvidovaní, alebo sa v tomto smere uskutočnia pokusy o to.

Na populárneho a pre EÚ a koronu kritického slovenského premiéra Roberta Fica bol urobený atentát pred necelými dvoma mesiacmi.

 

8. júla 2022 bol japonský premiér Šinzó Abe zastrelený pri prejave na podujatí. Krátko predtým poskytol rozhovor, v ktorom sa vyslovil proti hromadnému očkovaniu.

 

Už na jar 2020 sa v amerických médiách objavila silná kritika, pretože údajne od začiatku nekonal primerane reštriktívne. Celý spolok Fact Checkers Guild vehementne tvrdil, že vražda nesúvisí s jeho postojmi.

 

Niektorí africkí politici, ako napríklad tanzánsky prezident John Magufuli, tiež zomreli alebo boli zavraždení po kritických komentároch k „pandémii“ alebo testom PCR.

 

Môj priateľ, nemecký nesystémový žurnalista po atentáte na Trumpa povedal:

 

„Voľba prezidenta USA sa týmto krvavým aktom už teraz rozhodla.“

 

 

Bezpečnostné zložky, ktoré mali Trumpa chrániť ako oko v hlave, budú musieť veľa objasňovať – dokažu to?