Sorosov syn sa ožení s dôverníčkou Hillary Clinton – pre ľudstvo to neznamená nič dobré!

13.07.2024 20:06

Oznamuje to oficiálna i bulvárna americká tlač. Na scénu tak vystúpi veľmi mocný a vplyvný „politický pár“: Alex Soros sa ožení s Humou Mahmood Abedin, často označovanou ako „druhá dcéra Hillary Clinton“.

 

Čoskoro tak vznikne nový politicko-elitárny pár, ktorého moc a vplyv dokáže dosiahnuť v súčasnosti sotva nejaký iný podobný pár – nie je totiž nikde na obzore.

 

Už teraz to poukazuje na mimoriadne úzke prepojenie Sorosovho impéria na Demokratickú stranu USA a či presnejšie vyjadrené: Bude to prepojenie s elitou Demokratov.

 

Alex Soros, nástupca a syn  Georga Sorosa a oficiálny dedič  jeho impéria, sa ožení s Humou Abedin. Informuje o tom niekoľko zdrojov a sám Soros zdieľal zodpovedajúce obrázky na Instagrame.

Jeho budúca manželka je síce menej známa ako on, no sotva menej vplyvná. Abedin bola dlho považovaná za „pravú ruku Hillary Clinton“.

 

Bola politickým poradcom nielen počas kampane Clinton, keď Hillary prehrala vo voľbách s Donaldom Trumpom. Predtým, keď bola Clinton Obamovou ministerkou zahraničia, tak bola jej šéfkou štábu a jej osobnou asistentkou.

Hillary Clinton ju pokladala za svoju milovanú „druhú dcéru“.

 

Alex Soros, o ktorom sa hovorí, že je v skutočnosti homosexuál, si tak berie takmer o desať rokov staršiu ženu, ktorá prežila v Demokratickej strane veľmi nepríjemné obdobie, hoci nie vlastnou vinou.

 

Pretože v auguste 2016, počas kampane pred prezidentskými voľbami v USA, vtedajšieho manžela Humy Abedin Anthonyho Weinera zasiahol veľký sextingový škandál, ktorý poškodil reputáciu Abedin a Clintonovcov.

 

Weiner, vtedajší demokratický kongresman, zdieľal sexuálne sugestívne fotografie, vrátane jednej so svojím synom v jednej posteli. V roku 2017 sa Weiner priznal k odoslaniu explicitných porono fotografií maloletej osobe mladšej ako 15 rokov.

 

Medzičasom  sa na to takmer už zabudlo, ale teraz to tlač opäť pripomenula, zároveň ale napríklad

známy Vogue  píše:

 

„Gratulujeme vám, Huma Abedin a Alex Soros,“

a v článku okrem iného uvádza:

„Zdá sa, že títo dvaja sú pripravení stať sa dôležitým politickým mocenským párom.“