Šokujúca vražda v Taliansku: Manžel najkritickejšej talianskej poslankyne EÚ bol zaškrtený v aute. Fico a poslankyňa majú mnoho spoločného!

30.05.2024 20:21

Politická klíma v celej EÚ je čoraz násilnejšia a brutálnejšia. Ukázal to aj atentát na predsedu slovenskej vlády Roberta Fica, ktorý ho len s veľkým šťastím prežil. Krátko nato šokoval svojou správou  gruzínsky premiér, ktorý tvrdil, že sa mu priamo od EÚ vyhrážajú smrťou.

 

Teraz Taliansko zažilo ďalšiu podozrivú (politickú?) vraždu. Ide o manžela političky EÚ Donato. Našli ho mŕtveho v aute so zaťahovacou šnúrkou okolo krku a zakrvavenou košeľou.

 

Francesca Donato bola súčasťou malej skupiny kritických poslancov EÚ, ktorí vehementne bojovali proti Lockdownom, povinným zeleným pasom a povinnému očkovaniu. Donato tiež podniká kroky proti WHO.  Okrem toho nikdy nepodpísala protiruskú rezolúciu, ale postavila sa proti nej.

 

Donato začiatkom októbra 2023 podpísala žiadosť, ktorá je jasne namierená proti šéfke EÚ komisie, von der Leyen. Vyzýva sa v nej na pozastavenie schválenia pre spoločnosť Pfizer:

 

„Pretože sa uznáva, že vakcíny majú veľmi vážne vedľajšie účinky, ktoré môžu byť pre príjemcov smrteľné, a ich bezpečnosť a účinnosť zostáva neistá a vzhľadom na veľmi nízke riziko úmrtia na Covid-vírus nemajú opodstatnenie na použitie.

Kedy zruší Komisia povolenia pre tieto vakcíny? Ako bude Komisia riešiť vážne zdravotné problémy a ako chce zabrániť úmrtiu zaočkovaných občanov?"

 

Donato veľmi dobre vedela, že na druhú otázku Komisia nemá žiadnu odpoveď!

 

 

 

Táto odvážna a rezolútna žena je známa svojimi kritickými postojmi voči EÚ a prevládajúcej propagande.

 

S Robertom Ficom má teda veľa spoločného. A ešte niečo: Ficova strana bola vylúčená zo skupiny sociálnych demokratov EÚ,  a Donato bola vylúčená z pravicovej skupiny Identita a demokracia aj pre svoj striktne odmietavý postoj ku Covid-vakcínam.

 

Prípad okolo Angela Onorata, jej manžela vyznieva kruto a brutálne. Corriere della Sera uvádza, že jej muž v čase smrti sedel na sedadle svojho SUV a okolo krku mal uviazanú šnúrku. Telo našli Donata a jej dcéra.

 

Existuje však súvislosť medzi smrťou muža a jej politikou? To nie je isté, ale veľmi pravdepodobné. Nedávno manžel poslankyne Donato, Angelo Onorato nechal list u jedneho priateľa, a podľa Corriere della Serra  mu povedal: „Otvorte ho, ak sa mi niečo stane.“

Mal by obsahovať aj vetu: „Keď zomriem, vedzte, že som urobil všetko pre to, aby som zachránil manželku a svoje deti.“

 

Dcéra si je istá, že išlo o vraždu, a už to povedala talianskej tlači.

Samotná Donato sa zatiaľ k zločinu nevyjadruje.  Pre talianske médiá napísala:

 

„Prežívam najťažšie a najničivejšie chvíle svojho života. Bolesť je nepredstaviteľná. Prosím všetkých, aby sa zdržali špekulácií o príčine smrti môjho manžela. Prebieha vyšetrovanie, nechajme políciu pracovať. Chcela by som sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí v týchto strašných hodinách našli láskyplné slová pre môjho milovaného anjela a prejavili blízkosť a solidaritu mojej rodine. Je ich veľa a každý je pre mňa vzácny.“

 

Je to druhá „záhadná smrť“ zahŕňajúca kritických poslancov EÚ. Koncom minulého roka došlo k náhlej smrti Michele Rivasiho z francúzskej Strany zelených a kľúčového poslanca v stíhaní údajného „sprisahania Leyen-Pfizer“. Hoci príbuzní Rivasiho sú si istí, že nešlo o prirodzenú smrť, bola tak klasifikovaná.

 

V prípade smrti Angela Onorata taká klasifikácia nie je možná.