Sobáše detí v USA sú povolené zákonom! Intenzívna kampaň za postupnú legalizáciu pedofílie v USA – Demokrati majú v tom prsty!

28.08.2024 10:27

Mnohé štáty USA majú zákony, ktoré umožňujú dospelým brať si deti. Už v roku 2017 sa uvádzalo, že za predchádzajúcich 15 rokov sa v USA zosobášilo najmenej 200 000 neplnoletých ľudí, pričom sobáše sa uzatvárali dokonca s osobami mladšími ako desať rokov.

 

Niektoré zo zosobášených detí mali menej ako 13 rokov, keďže najmenej tri 10-ročné dievčatá z Tennessee sa v rokoch 2000 až 2015 vydali za mužov vo veku 24 až 31 rokov.

 

V časti prípadov boli maloleté dievčatá zosobášené s oveľa staršími mužmi: Napríklad v Alabame sa 14-ročné dievča vydalo za 74-ročného muža. Väčšina z týchto detí boli dievčatá, ktoré sa vydali za oveľa starších mužov.

 

Mimochodom, tieto čísla ani neukazujú celý rozsah problému v USA, keďže desať amerických štátov nezverejňuje vôbec žiadne údaje o sobáši detí.

 

Nasledujúce informácie o legislatíve týkajúcej sa minimálneho veku na uzavretie manželstva v štátoch USA (od roku 2020) sú šokujúce:

 

Päť štátov USA má  pre uzavretie manželstva túto vekovú hranicu: Aljaška (14); Havaj (15); Kansas (15); Maryland (15); a Severná Karolína (14).

Desať štátov USA (Kalifornia, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Nové Mexiko, Oklahoma, Rhode Island, Washington, Západná Virgínia a Wyoming) nemá zákonnú vekovú hranicu, hoci niektoré (napr. Massachusetts) ju navrhujú na základe jednotlivých prípadov.

 

17 štátov USA vyžaduje od všetkých neplnoletých pred uzavretím manželstva súhlas sudcu. Súdne postupy niektorých štátov USA sú ale obmedzené na nevyhnutné minimum a slúžia len na overenie súhlasu rodičov. Často sa ani výslovne nevyžaduje, aby sa sudca stretol s maloletým alebo ho vypočul.

 

V 14 štátoch USA (a vo Washingtone, D.C.) môžu registrátori sami vydávať sobášne povolenia – bez sudcu – všetkým maloletým – sú to: Alabama, Florida, Idaho, Maine, Maryland, Missouri, Nebraska, Severná Dakota, Oregon, Južná Karolína, Južná Karolína Dakota, Tennessee, Vermont a Wisconsin.

 

Jeden americký štát, Mississippi, stanovuje rôzne licenčné požiadavky pre dievčatá a chlapcov. Súdny súhlas sa vyžaduje pre všetkých chlapcov mladších ako 17 rokov, ale pre dievčatá iba vtedy, ak majú menej ako 15 rokov.

Iný štát USA, Maryland, umožňuje neplnoletým osobám mladším ako 16 rokov uzavrieť manželstvo bez účasti sudcu, len na základe potvrdenia o tehotenstve alebo pôrode a súhlase rodičov.

 

 

Kampaň za postupnú legalizáciu pedofílie

 

V roku 2018 Nathan Larson, 37-ročný nezávislý kandidát do Kongresu vo Virgínii, bez právnych dôsledkov povedal, že nemá námietky voči sexuálnym vzťahom medzi dospelými a maloletými. Verí, že sex medzi dospelým a dieťaťom je prípustný, keď je medzi nimi manželstvo, aj keď jeden z nich má desať rokov alebo menej.

Koncom roka 2020 bol Larson zatknutý a odsúdený za únos a znásilnenie 12-ročného dievčaťa.

 

Kritici poznamenali, že od roku 2017 americké médiá spustili aktívnu kampaň na normalizáciu sexuálnych vzťahov dospelých  s maloletými.

 

Americké médiá a liberálni mienkotvorní lídri z radov Demokratov sa začali čoraz viac vyhýbať slovu „pedofil“ a nahrádzali ho frázou „ľudia, ktorých priťahujú maloletí“.

 

Tieto pokusy odstrániť pedofíliu z verejnej diskusie a urobiť tak pedofíliu spoločensky prijateľnou sa dejú aj v Nemecku. A samozrejme poburujú veľmi AfD i BSW. V žiadnom prípad nie ale Zelených!

 

Okrem mediálnej kampane za to, aby boli pedofíli s ich abnormálnou sexuálnou orientáciou k deťom spoločnosťou plne akceptovaní, tak začali niektorí skvele za to zaplatení  americkí vedci vykonávať pochybné štúdie, ktorých cieľom bolo dokázať, že pedofília je prijateľnou tendenciou v modernej spoločnosti a že na nej nie je nič zlé a či perverzné.