Škandál: Moderátor ARD vyhlásil, že ľutuje, že atentátnik nezabil Trumpa. Tým sa cíti ohrozený aj Musk a pýta sa Olafa Scholza nemecky: „Was ist das?“

17.07.2024 11:09

Pokus o atentát na Donalda Trumpa šokoval svet. Inak tomu nie je ani v prípade zamestnanca ARD Sebastiana Hotza (28). Toho ale šokoval iným spôsobom, lebo Trumpa (i Muska) nenávidí!

 

Komik s vlastnou reláciou v rádiu RBB „Fritz“ (patrí do ARD) poriadne a hanebne „prestrelil“.

 

Vo svojom tweete v nedeľu ráno sa Hotz, známy pod oficiálnou prezývkou „El Hotzo“ (der Hetzer)  na „X“  „rečnícky“ spýtal, čo majú The Last Bus a Donald Trump spoločné.

 

Samozrejme hneď uviedol aj svoju  brutálne cynickú odpoveď: „Bohužiaľ, v oboch prípadoch to bolo premeškané“.

V každom prípade absurdné a vrcholne odsúdeniahodné vyjadrenie.

 

Hetzerovi Hotzovi to však ešte nestačilo a o niečo neskôr dodáva:

"Myslím si, že je úplne fantastické, keď fašisti zomierajú."

 

To je už jednoznačná a kriminálna výpoveď. Tento muž, želá verejne Trumpovi smrť a de facto podnecuje k jeho zavraždeniu.

 

Medzičasom sa už ozval aj viceprezident Bundestagu Wolfgang Kubicki (FDP) s tým, že toto je prípad pre prokurátora.

 

Takže: Platený komik, ktorý pracuje pre ARD a ZDF, podporuje tesne odvrátenú smrť 45. prezidenta USA!!!

 

"Kancelár, čo to je?": Teraz sa už aj Elon Musk zapája do debaty "El Hotzo"

 

Sebastian Hotz bol širokou verejnosťou kritizovaný za svoje tweety po pokuse o atentát na amerického prezidenta Donalda Trumpa a RBB ho medzičasom donútene už vyhodila.

 

"Niekto, kto si praje smrť amerického prezidentského kandidáta a aj smrť moju, ho za to platí nemecká vláda?" pýta sa Musk na X, potom označí kancelárov účet a po nemecky sa ho opýta: "Čo je to?"

 

Musk zdieľal príspevok influencerky Naomi Seibt („anti-Greta“). Tá  tvrdí, že El Hotzo je „otvorene marxista“ a tiež chce, aby Elon Musk zomrel.  Tá uviedla dôkaz o tom: Tweet od Hotza z júla 2022.

 

Ten odkazuje na príspevok od Muska, v ktorom miliardár špekuluje o vlastnej možnej smrti za záhadných okolností. Hotz k tomu napísal: "Žiadny tweet mi nikdy nedal väčšiu nádej ako tento."

 

Kancelár Scholz zatiaľ na príspevok a otázku Elona Muska nereagoval.

 

Musk a nemecká verejnosť však na to čakajú.