Senzácia: Prof. Sucharit Bhakdi a Dr. Hannes Strasser vyvinuli test pre obete očkovania proti korone

16.10.2024 19:26

Prof. Sucharit Bhakdi predstavil 24. septembra vo Viedni novú diagnostickú metódu pre ľudí, ktorí  boli poškodení očkovaním.

 

Publikoval som o tomto skvelom nemeckom odborníkovi v priebehu času viacero článkov na mojom webe i na zahraničných portáloch.

 

Bhakdi spolu s docentom Dr. Strasserom vyvinuli test, ktorý meria prietok krvi v kapilárnych cievach v nechtových lôžkach. Problémy s trombózou sa vraj dajú ľahko identifikovať.

Druhou dobrou správou je, že podľa profesora Bhakdiho nattokináza funguje v terapii veľmi dobre, čo sa dá ukázať aj týmto testom.

 

Profesor Bhakdi aj opísal svoje poznatky zo spolupráce s Dr. Hannes Strasser – tu len v krátkosti z toho:

 

„Hannes Strasser je veľmi dobre informovaný odborník. Povedal mi: „Mysleli sme si, že ak máte pravdu, že malé a najmenšie cievy sú upchaté trombami, potom by to mohlo byť viditeľné na nechtových lôžkach.

Existujú veľmi jednoduché mikroskopické vyšetrenia ciev v nechtových lôžkach, ktoré sú neinvazívne, lacné a uskutočniteľné.“

 

Ide o nebezpečné zmeny a či poškodenia v kapilárnych cievach u obetí očkovania

 

Povedal som: „Áno, to je veľmi dobrý nápad. Je tu niekto, kto to dokáže?“ Bola tam jeho kolegyňa a povedala: „Naozaj sa na to chcem hneď pozrieť.“

 

O päť týždňov mi Hannes zavolal a povedal: „Je to neuveriteľné. Kolegyňa robila toto vyšetrenie nechtového lôžka každému, u koho bolo podozrenie na poškodenie vakcínou. U mnohých z nich videla nebezpečné cievne zmeny, takmer u väčšiny.“

 

Potom pokračovali vo výskume, či by rozpustenie trombov mohlo hrať dôležitú úlohu, ak by boli cievne blokády významné.“

 

Bhakdi ďalej:

„Môže sa to dosiahnuť pomocou nattokinázy. Nattokináza je látka, ktorá je národným jedlom Japoncov a hovorí sa, že preto starnú pomalšie, lebo nattokinázu jedia od detstva.

Potom mi napadlo, že azda všetkým sa nám vekom upchávajú cievy, najmä tie najmenšie cievky v mnohých orgánoch. Možno si to nevšimneme, ale ani orgány na tom nie sú o nič lepšie. Kvôli týmto cievnym blokádam sa starne rýchlejšie.

Možno je to tak, že Japonci počas svojho života opätovne otvárajú tieto malé, upchaté cievky, a preto sa cítia lepšie a ich orgány a tým aj ich majitelia žijú dlhšie. To je moja hypotéza.

 

Túto hypotézu väčšina konvenčných lekárov vyhlasuje za bláznivú a mňa opäť nazývajú čudákom. Ale považujem túto myšlienku za vzrušujúcu. Môžem  povedať, že sám som začal užívať nattokinázu. A musím povedať, že na sebe pozorujem pozitívne účinky. Nebudem tu o tom uvádzať žiadne podrobnosti, ale hneď som sa Hannesa spýtal, či je to všetko zdokumentované."

 

Povedal mi:

"Áno, zaznamenávame pacientov, anamnézu a nálezy pred liečbou nattokinázou a po nej. Niektoré zistenia sú celkom prekvapujúce, pretože krvný obeh sa takmer vráti do normálu.“

 

Potom som mu povedal:

„Tak z toho urob štúdiu a čo najrýchlejšie ju publikuj v medzinárodnom vedeckom časopise. To by dalo svetu metódu na diagnostiku poškodenia vakcínou, po prvé, a po druhé, liečbu, ktorá by mohla mať pre mnohých pozitívne účinky. Nehovorím, že budú úplne v poriadku, ale v každom prípade je lepšie byť menej chorým, ako byť veľmi chorým."

 

 

Odporúčam z mnohých mojich publikácií o tomto geniálnom vedcovi predovšetkým túto:

 

Prof. Bhakdi: V najdôležitejšej prednáške môjho života vysvetlím obrovské nebezpečie, ktoré nesú v sebe Covid-génterapeutiká

22.07.2023 23:00

Viac tu: 
https://www.roman-bednar.com/news/prof-bhakdi-v-najdolezitejsej-prednaske-mojho-zivota-vysvetlim-obrovske-nebezpecie-ktore-nesu-v-sebe-covid-genterapeutika/