Rotherham: Pakistanské gangy tam znásilnili 1 400 dievčat – ale keď občania demonštrujú, tak sú pre vládu rasisti a pravicoví extrémisti!

07.08.2024 11:15

Quo vadis kresťanská Európa? Zrejme už neodvratne do pekla. Predaná a zradená! V rámci celonárodných násilných protestov proti britskej migračnej politike, ktoré sa v dôsledku mobilizácie a protiakcií islamských migrantských gangov zmenili na podmienky podobné občianskej vojne, nahnevaní miestni obyvatelia v nedeľu vtrhli aj do hotela v meste Rotherham, kde bolo ubytovaných 240 žiadateľov o azyl.

 

Aj keď tento pokus o útok môže niekto odsúdiť, tak je však jednoznačne len súčasťou kauzálneho reťazca nezodpovednej a kriminálnej imigračnej politiky, ktorá úplne narušila vnútornú bezpečnosť Veľkej Británie, takže bolo len otázkou času, kedy normálni a mierumilovní britskí občania už stratia trpezlivosť a vezmú veci do vlastných rúk, rozzúrení (ne)konaním vlády.

 

Reakcia premiéra Keira Starmera na incident je o to znepokojujúcejšia a absolútne odsúdeniahodná! Namiesto deeskalácie sa uchýlil k prejavom rozhorčenia a vyhrážkam.

 

„Obyvatelia a zamestnanci zariadenia boli plní strachu,“ povedal labouristický premiér v rámci svojho slovného útoku na všetkých demonštrantov proti migrácii, ktorých samozrejme  klasifikoval ako „pravicových extrémistov“.

 

Následne sa vyjadril ešte brutálnejšie voči vlastným (ktorých má podľa premiérskej prísahy chrániť pred škodami ako „otec svoje deti“) a hrozil im :

 

„Za toto ručím, budete ľutovať, že ste sa zúčastnili na týchto nepokojoch, či už priamo alebo tým, že ste tieto činy podporovali online a potom ste utiekli!"

 

Tento muž s pokriveným charakterom drží ochrannú ruku nad imigrantskými zločincami, teroristami a islamistami vo Veľkej Británii, a z vlastných občanov robí zločincov a škodcov spoločnosti!

 

 

Tento ničomný premiér Starmer tu s cynickou jednostrannosťou ale v rámci svojich hrozieb vlastným vynechal to najdôležitejšie:

 

To, čo ani on, ani britské a nemecké médiá nespomenuli, je skutočnosť, že mesto Rotherham je v centre najhoršieho škandálu so zneužívaním dievčat a žien v britskej histórii!

 

Pri posudzovaní nedeľných útokov má zásadný význam tento fakt:

 

V rokoch 1997 až 2013 tam bolo sexuálne zneužitých, znásilnených, bitých, zastrašovaných, zotročených a niekedy donútených k prostitúcii organizovanými gangmi  najmenej 1 400 dievčat – väčšinou migrantmi pakistanského pôvodu.

 

Páchatelia dokonca poliali deti benzínom a vyhrážali sa im, že ak niekomu povedia o svojom utrpení, podpália ich.

Mestské úrady, školy a polícia riadené Stranou práce vedeli o týchto zločineckých zverstvách, ale neurobili nič, aby ich zastavili – jednak preto, že nechceli posilňovať „rasové predsudky“ voči migrantom, ako aj preto, že sa sami báli, že budú označení za rasistov.

 

A najmä preto obeťami boli výlučne biele britské deti. Vyšetrovacia správa zistila, že úrady „kolektívne a očividne zlyhali“. Interné správy o situácii boli potlačené alebo ignorované.

 

 

Obyvatelia Rotherhamu nezabudli na tento veľký zločin, ktorý sa nikdy nevyriešil a stačila len iskra, aby zapálila výbušnú atmosféru. Zverstvo v Southporte a potom zábery moslimských skupín mužov, ktorí v reakcii na demonštrácie v tejto súvislosti usporiadali militantné demonštrácie svojej moci na mnohých miestach po celej krajine spôsobili, že emócie napokon vybuchli.

 

Toto neospravedlňuje útok na azylové centrum v Rotherhame. Ale to vysvetľuje, prečo sa tam nahromadilo toľko hnevu a zúfalstva kvôli katastrofálnej migračnej politike a zakrývaniu jej následkov.

 

O tom sa však Starmer, jeho strana, ktorá nesie spoluzodpovednosť za ignorované prípady zneužívania, ani médiá vôbec nezmieňujú.

 

Netreba dodávať, že tieto podrobnosti sú zatajované aj v nemeckých „kvalitných médiách“. V opačnom prípade by to predsa aj v Nemecku mohlo spustiť niečo podobné proti násilným migrantom, ako v Rotherhame.