Rakúsko zrejme nemá nič proti atómovej vojne s Ruskom! Vojnové riešenie: Poslanci EÚ z ÖVP, SPÖ, Zelených a NEOS zradili neutralitu Rakúska!

23.09.2024 10:18

Európsky parlament vo štvrtok hlasoval o podpore, i o vojne a mieri v EÚ – v rámci možností Európskej únie. Pritom sa ukázalo, že tu iba FPÖ zastupuje mandát a vôľu rakúskeho ľudu a zachováva neutralitu Rakúska.

Iní odmietli prímerie a mier, pričom väčšina vojnových štvaní pochádza od NEOS.

 

Európsky parlament 19. septembra hlasoval o rôznych témach súvisiacich s „Ďalšou finančnou a vojenskou podporou Ukrajiny zo strany členských štátov EÚ“.

 

Patria sem otázky ako požiadavka na prímerie (bez prisúdenia viny či iných zistení), požiadavka na mierovú konferenciu, odmietnutie ďalších dodávok zbraní – alebo naopak zrušenie akýchkoľvek obmedzení dodávok zbraní a urýchlenie dodávok zbraňových systémov, pomocou ktorých Kyjev zaútočí na Rusko aj hlboko na jeho vlastnom území.

 

Liberálny rakúsky europoslanec Hauser vidí v hlasovaní rakúskych strán  v EÚ parlamente  zradu vlastného obyvateľstva a koniec rakúskej neutrality.

 

K tomu sa vyjadril nasledovne:

 

„Hlasovacie správanie rakúskych strán v Európskom parlamente, najmä NEOS, tesne nasledované ÖVP, SPÖ a Zelenými, je neľudské a ohrozuje našu neutralitu. To ohrozuje bezpečnosť ľudí v Rakúsku. Týmito rozhodnutiami „strana jednoty“ fakticky zrušila rakúsku neutralitu.

NEOS, ktorí zjavne nie sú len vernými spojencami Georga Sorosa a jeho záujmov, ale sú aj ako bojovníci v prvej línii za vojenské záujmy NATO v Rakúsku. Zároveň sa aj dôsledne vyslovili za ešte viac zbraní, vojny, utrpenia a smrti.“