Rakúsko dokazuje, že psychopati očkovania a ich poslušné očkovaniachtivé „ovce nevymreli“: Od 1.8. sa na príkaz otvárajú v mestách tzv očkovacie ulice

01.08.2024 16:35

Slováci a Češi bdite ostražito, lebo: Korona očkovacie šialenstvo už prepuká v Rakúsku znova (bude nasledovať rakúskych psychopatov aj Nemecko, alebo sa o to aspoň pokúsi? Má na to predsa „odborníka“ Lauterbacha).

Rakúsko sa intenzívne pripravuje na posilňovanie očkovania (booster). Prvá očkovacia ulica bude opäť otvorená od 1. augusta v meste Birndorn – nasledovať v tom budú ďalšie mestá. Kritici sa pýtajú, či žijeme v akejsi simulácii a čo je realita a čo je satira.

Boostrovanie je potrebné, pretože –  vysvetľuje rakúsky rozhlas, ale bez toho, aby naozaj niečo vysvetlil – „infekcie CoV“ opäť pribúdajú (to hovorí relácia monitoring odpadových vôd), a tak opäť sa musí začať očkovacia ofenzíva.

 

Virologický „expert“ potom v rozhlase odporúča „osviežovač“ najmä pre „ľudí s predchádzajúcimi chorobami“ a pre „starších ľudí“. Nie sú ale poskytnuté žiadne ďalšie podrobnosti.

 

Táto očkovacia ofenzíva sa financuje z daní a samozrejme aj z daní tých, ktorí očkovanie odmietajú. V Rakúsku je už nemalý počet tých, ktorí už ani len presne nevedia, koľko vakcínových dávok už majú v hornej časti ramien.

 

Najmä starší dôchodcovia budú v Rakúsku pravdepodobne nútení dostávať pravidelné „občerstvovačky“, ktoré neraz „obdarúvajú“ aj smrťou.

 

Anonymná rakúska používateľka X napísala:

 

„Ťažko tomu uverím, ale o päť dní, od 1. augusta 2024, bude v Dornbirne ďalšia očkovacia cesta.

Aké je to úplne neuveriteľné! Naozaj musíme žiť v simulácii, pretože nikto mi nemôže povedať, že sa to môže stať v reálnom svete.

 

Len týždeň po kompletnom uverejnení obsiahlych a odčiernených zápisníc RKI (písal som o nich podrobne v mojich článkoch), kde sú zadokumentované všetky kriminálne činy šialených zločincov korona-očkovania a po všetkom, čo sme za posledných pár rokov presvedčivo proti nim dokázali, je im to úplne jedno, a zase v tom len pokračujú.

Teraz sa môžete dať opäť zaočkovať, dokonca v pohodlí svojho auta v očkovacej ulici našich miest.

V skutočnosti ale očkovacia cesta v Dornbirne opäť len ukazuje, ako ďaleko „spracovanie hriechov očkovania z minulosti“ pokročilo. Pokročilo tak, že vôbec žiadne nie je.

 

A čo viac:

Rakúsko stále nakupuje obrovské množstvá vakcíny Pfizer. Základom toho je perfídna dohoda o jej dodávaní medzi Európskou komisiou a farmaceutickým gigantom. Každý, kto ich odmietne – ako Poľsko, Maďarsko alebo Rumunsko – bude zažalovaný.“

 

Kto si myslí, že nedávno publikované zápisnice RKI,  či jednoslabičné priznania výčitiek svedomia niektorých nemeckých politikov – aj kancelára Scholza -  mali poučný efekt, ten je veľmi naivný a sa veľmi mýli.

 

Hlupákov a devótnych veriacich – a tých je stále veľmi veľa - dôverujúcich iracionálnym autoritatívnym politikom, opäť presviedčajú aj verejnoprávné médiá o dôležitosti ďalšieho masového očkovania.

 

„Absolútne hodnoty sú opäť relatívne vysoké. Dve tretiny detekovaných vírusov možno vysledovať späť k novému variantu KP.3.,“

cituje ORF-Vorarlberg Christopha Scheffknechta z Rakúskeho environmentálneho inštitútu.

 

V Nemecku sa síce ešte nehovorí o otvorení ulíc očkovania ako v Rakúsku, ale v auguste by mala byť všade medzi Garmischom a Flensburgom už dostupná aj upravená vakcína pre variant vírusu JN.1, ktorý v súčasnosti údajne v kajine koluje.

 

Prípravok Biontech/Pfizer (firmy už smutne známej z početných veľkých hriechov korona-očkovania jej vakcínami v minulosti) pre všetky vekové skupiny obstaraný federálnou vládou – a teda financovaný daňovými poplatníkmi – sa podľa Nemeckého ministerstva zdravotníctva (kde vládne zlopovestný Lauterbach) v súčasnosti už dodáva farmaceutickým veľkoobchodníkom.

 

Ministerstvo Lauterbacha svojím zvyčajným spôsobom zdôrazňuje, že očkovanie zostáva dôležitým pilierom ochrany obyvateľstva pred koronovými ochoreniami.

 

Thomas Preis, šéf Asociácie lekárnikov v Severnom Porýní-Vestfálsku, je spokojný (bude asi dobre zarábať) a priam cynicky hovorí:

 

„Koniec koncov, mnoho nasvedčuje tomu, že musíme očakávať, že najneskôr do konca školských prázdnin bude počet prípadov korony naďalej stúpať. Dá sa očakávať, že mnohí vracajúci sa z ciest domov si so sebou prinesú vírus, a pravdepodobne to bude tak, ako v najlepších časoch „pandémie“.“

 

A dodáva, pričom pôsobí ako dokonalý Lauterbachov spolupracovník:

 

„Je dôležité, aby sa prispôsobenou vakcínou čo najrýchlejšie zaočkovali najmä rizikové skupiny, aby boli pripravené na narastajúci počet infekcií a sa tak čo najlepšie vyhli ťažkým priebehom korona infekcie.“

 

A „pochopiteľne“ toto všetko už propagujú a podporujú aj nemecké mainstreamové médiá, ktoré akoby tak už ohlasovali nové obdobie temna a zatemnenia mozgov novou „pandémiou“!