Rakúsko čoskoro štát islamu? Škandál na renomovanom gymnáziu: Zákaz Biblie – citovať niečo z nej by bola urážka Mohameda! Vláda zrejme súhlasí!

06.06.2024 12:17

Nie je to ani tak veľmi dávno, keď nechýbalo veľa a hordy moslimských tureckých bojovníkov Mohameda by boli Viedeň dobyli a bola by sa im otvorila cesta ďalej na Západ – ich generáli už mali aj plány na dobytie Nemecka.

 

Viedeň vtedy v poslednej chvíli pred islamom zachránil so svojím vojskom poľský kráľ Ján Sobieski.

To sa písal rok 1683 – dnes o 340 rokov neskôr sa Viedeň sama dobrovoľne islamizuje.

 

Mimochodom, prečo ten deň Brusel nevyhlási za oficiálny sviatok v EÚ ako deň záchrany Európy poľským kráľom – a tlak na Brusel v tomto smere by malo robiť spoločne Poľsko a Rakúsko!

 

Na Döblingerovom gymnáziu vo Viedni je bežnou praxou, že študenti na hodine nemčiny čítajú nahlas rôzne poučné literárne texty, ktoré si sami vyberú.

Jeden zo študentov sa na nemčine spýtal učiteľky, či by pre zmenu mohol prečítať niečo z Biblie. Jej odpoveď ho veľmi zarazila:

 

„Nie, to nie je možné, to by nebolo voči Mohamedovi fér!

 

Chlapec očividne nečakal také jasné slová. A tak doma rozpovedal rodičom príbeh, ktorý sa stal v triede – a stretol sa s ich rozhorčením. 

 

„Môj syn rád číta Bibliu, ale nerozumiem, prečo mu to v škole nedovolia,“

povedal otec v rozhovore pre rakúske médiá.

 

FPÖ o zákaze Biblie na viedenských školách: „To je absolútne neprijateľné.“

Tento škandálny incident vyvolal veľkú odozvu nielen v médiách, ale do centra pozornosti vytiahol aj politikov. V utorok sa k udalostiam vyjadrila aj rakúska opozičná FPÖ:

 

"Je to absolútne neprijateľné a vyžaduje si to dôsledky. Musí sa objasniť, či učiteľka takto konala z vlastnej iniciatívy alebo na príkaz a obávala sa konzekvencií, ak by bola dala súhlas k čítaniu Biblie,“

uvádza sa vo vyhlásení FPÖ.

 

Hovorca pre školstvo FPÖ  vo Viedni, Maximilian Krauss ďalej zdôraznil:

 

Učitelia sú často pod tlakom - či už zo strany červenej školskej politiky alebo radikálnych moslimských rodičov - aby boli obzvlášť opatrní pri vyučovaní kresťanských hodnôt."

 

Rakúske Ministerstvo školstva sa zatiaľ k udalostiam nevyjadrilo.

 

A to samozrejme jednoznačne o niečom svedčí a síce, že takéto nekresťanské a či antikresťanské nariadenia prichádzajú od politiky. To je ale judášska zrada  vlastných tradícii a vlastnej kultúry!