Rakúšan, šialenec Hitler použil Nemcov na svoju vojnu proti Rusku. Teraz je to americký dement Biden, ktorý s Nemcami robí to isté!

12.07.2024 20:25

Biden a NATO robia z Nemecka – podobne ako  aj z Ukrajiny - frontový štát medzi USA a Ruskom. Tomu nasvedčuje rýchly vývoj v tomto smere.

 

USA by chceli v Nemecku opäť umiestniť zbrane s dlhým doletom proti Rusku. Aj také strely, ktoré môžu byť vybavené aj jadrovými zbraňami.

 

Všetko pod rúškom pomysleného „bodu obratu“. „Úspešný“ návrat do vojnovej minulosti Nemecka – to by bol asi lepší výraz.

 

Píše sa rok 2024 a konfrontačná vojnová politika Západu pripomínajúca vrchol studenej vojny naberá svoj smer.

 

USA chcú do Spolkovej republiky okrem iného priniesť riadené strely Tomahawk, ale aj – podľa Deutschlandfunku – „novo vyvinuté nadzvukové zbrane“. Aby bolo možné preniknúť do Ruska rýchlejšie a ďalej s ťažkým delostrelectvom.

Samotné riadené strely majú dosah až 2500 kilometrov. Tým by sa Moskva dostala na dosah.

 

Čo však robí proti tomu krajina básnikov a mysliteľov – ako sa Nemecko samo rado nazýva? Nerobí nič! Žiadne masové protesty, ako voľakedy proti  beštiálnej vojne USA vo Vietname, keď Biely Dom ignoroval medzinárodné právo (ako x-krát predtým i potom), a teraz  z toho obviňuje Moskvu.

 

Ešte stále nemecká spoločnosť nepochopila, že ich krajinu Biely Dom ženie stále hlbšie do čoraz horúcejšej fázy smrtonosného konfliktu s Ruskom? Nechápu vládni nemeckí politici, že Nemecko sa ako frontový štát rýchlo stane priamym terčom vojny medzi NATO a Ruskom?

 

Naozaj musíme dnes šialenej nemeckej vláde pripomínať Wintex-Simex, vojenskú simulačnú hru z roku 1989, v ktorej bola simulovaná vojna medzi Východom a Západom?

 

Všetky jadrové misie USA proti Moskve by vtedy boli riadené zo Spolkovej republiky Nemecko. Vtedy by to tak fungovalo.

 

„Mala by sa Európa stať jediným bojiskom v budúcej vojne? Plánuje sa  pád Nemecka?" Takéto protiamerické riadky sa vtedy ešte dali čítať v Spiegli.

 

Ten ale už dávno prevrátil svoj mediálny „kabát“ a poslušne slúži USA a Gatesovi.

 

Vtedajší politici boli zdesení, keď videli, že v prípade vojny by sa celé Nemecko zmenilo na trosky.

 

„Toto je scenár, ktorý je pre nás Nemcov úplne neprijateľný,“

vyhlásil vtedy kancelár Helmut Kohl.

„Zložil som prísahu, že zabránim škodám pre nemecký národ,“

povedal v tom čase politik FDP Hans-Dietrich Genscher dlhoročný minister zahraničia.

 

A politici dnes?

 

Prísaha vládnych politikov je dnes rovnaká ako vtedy. Ale namiesto mierovej politiky Willyho Brandta  nemeckí politici sa dnes prezentujú slovami o Rusku, ktoré by Brandt nielenže nikdy nevyriekol, ale by ich rezolútne odmietol a odsúdil!

 

A Spiegel dnes?  

 

Z toho sa stal už len poplatný proamerický plátok.

Publikoval napr. úvodník pod titulkom: „Západ si musí ujasniť, či už je pripravený na vojnu proti Putinovi.“

 

Západu vládnu demagógovia a psychopati, ktorí už naplno zbroja a programujú mozgy hlupákov na vojnu proti Rusku a pripravujú ich na „hrdinskú“ smrť!