Približne 4 týždne pred voľbami v USA všetko nasvedčuje na veľké víťazstvo Donalda Trumpa! Biden odrazu nemá záujem Harris pomáhať!

12.10.2024 21:02

O tom mainstream nenapíše „samozrejme“ ani slovo – namiesto toho hovorí o vraj vyrovnanom volebnom súboji.

 

Keď Kamala Harris vstúpila do ringu kampane, zavládla veľká eufória. Teraz to však prešlo a vietor sa opäť otočil smerom k Trumpovi. Aktuálne prieskumy teraz jasne poukazujú na víťazstvo Republikánov. Ak bude dynamika pokračovať týmto smerom, Donald Trump porazí Kamalu Harris historickým výsledkom.

 

A to aj preto, že Harris sa čoraz viac vystavuje svojou neschopnosťou posmechu.

Zdá sa, že Harrisovej kampani došli nástroje vo svojom arzenáli na spomalenie tempa Trumpovej kampane. Ku cti Trumpovej kampane patrí, že kampaň Harris je úplne vymanévrovaná.

Veci sa pre kampaň Harris každým dňom zhoršujú.

 

Viceprezidentka Bidena sa zúfalo snaží preukázať silné vodcovské schopnosti v situácii po dvoch hurikánoch, ktoré zdevastovali americký juhovýchod. Ale jednoducho to nefunguje a teraz ju ešte viac bolí hlava z „pomstychtivého“ konania prezidenta Bidena. Na to nemá žiadny vplyv.

 

Prezident Biden teraz odmieta čo i len uznať ich povinnosť „pomoci“ pri poskytovaní zdrojov oblastiam postihnutým prírodnými katastrofami. Aby toho nebolo málo, Biden teraz otvorene chváli politických nepriateľov Harris a odmieta jej kritiku politických oponentov.

 

 

Zdá sa, že tím Biden sa viac zaujíma o zabezpečenie odkazu prezidenta, než o pomoc Demokratom, ktori ho „odvolali“ z volebnej kampane a navrhli Kamalu Harris ako kandidátku na prezidenta.

 

Čím viac ľudí ju vidí, tým menej sa im páči Kamala Harris. Jej nedávne mediálne vystúpenia  boli úplnou katastrofou.

 

Zdá sa, že pre Kamalu Harris prišiel začiatok konca.

 

Trumpov tím chápe, že sa ešte môže stať čokoľvek, najmä v medziach podvodu, a udržiava tlak na Harris svojím výborným mediálnym programom. Nespí na vavrínoch a je úplne jasné, že v pláne je šprint cez cieľovú pásku 5. novembra.

 

Ak nedôjde k nejakému  katastrofickému incidentu alebo k nejakej „zvláštnej“ udalosti (v dnešnej dobe sa také niečo nedá vylúčiť), tak Donald Trump je na dobrej ceste vyhrať druhé funkčné obdobie.

 

Forbes tento týždeň uviedol, že šance Trumpa na víťazstvo sú momentálne 53,9 percent u Harris len 46 percent a že veľkú zásluhu na tom má Elon Musk.