Predvčerom sa odohrala veľká dráma na palube talianskeho lietadla ITA Airways! Skončila sa smrťou!

18.09.2024 20:31

Neobyčajne tragická dráma sa odohrala na letisku Reggio Calabria na ďalekom juhu Talianska v blízkosti Sicílie.

 

Matka troch detí veľmi túžila odletieť domov za manželom a troma synmi.

 

Keď talianska letuška Gabriella Cario nastupovala do lietadla talianskej spoločnosti, aby konečne opäť mohla stráviť niekoľko dní doma so svojimi najbližšími, nemohla ani len tušiť, že ich už nikdy viac neuvidi.

 

 

 

Gabriella Cario sa vraj pred odletom, krátko predtým, ako mala nastúpiť na palubu lietadla  sťažovala kolegyniam, že sa necíti dobre. Ale povedala im, že v každom prípade bude letieť s nimi.

 

Ale už krátko pred štartom lietadla sa jej stav veľmi zhoršil! Letuška potom náhle skolabovala a v priebehu niekoľkých minút zomrela pred očami svojich kolegov a šokovaných zdesených pasažierov.

 

Všetci pasažieri boli následne vyzvaní, aby opustili lietadlo. K lietadlu sa medzitým ponáhľali záchranné zložky. Všetky resuscitačné opatrenia však boli márne. Gabriella Cario zomrela takpovediac na svojom pracovisku.

 

A zomrela bez zjavnej príčiny – nečakane a priam neuveriteľne rychlo, bola to okamžitá smrť.

Takých smrtí po vakcínovaní proti korone bolo vo svete registrovaných na tisíce.

 

A pravdepodobne aj táto smrť patrí do tejto kategórii. A nebola ani prvou letuškou, ktorá úplne nečakane a bez zjavnej príčiny počas letu skonala, ako a aj celý rad pilotov v dopravných lietadlách!

 

Let ITA Airways 1156 do Ríma Fiumicino, na ktorom sa odohrala táto tragická udalosť bol odložený na ten istý večer.

 

Prečo letuška Gabriella zomrela, zostáva oficiálne „záhadou“.

 

Jedinou doteraz zaznamenanou príčinou smrti bola údajná „náhla choroba“. Žiadna informácia o tom,  aká to mala byť „choroba“, ktorá ju okamžite „skosila“.