Porážka Švajčiarskej iniciatívy proti povinnému očkovaniu ukázala: 74 % Švajčiarov si dalo vymyť mozgy, lebo hlasovali za Big Pharmu

12.06.2024 22:01

9. júna 2024 hlasovalo 73,73 % švajčiarskej populácie proti ľudovej iniciatíve „Za slobodu a fyzickú integritu“.

 

To dokazuje, že približne tri štvrtiny Švajčiarov dalo súhlas štátom nariadenému porušovaniu zákona o Covide a o experimentoch s génovou terapiou na ľuďoch.

 

Je to zarážajúca a priam otrocky devótna odovzdanosť do náručia „šarlatánov“ očkovania vakcínami mRNA, lebo Švajčiari už po štvrtýkrát hlasovali za “Big Pharmu”.

 

V minulosti švajčiarski voliči už trikrát hlasovali v rôznych referendách o tzv. pandémii CoV:

 

13. júna 2021 potvrdilo zákon o Covid-19  60,2 % - Áno!

28. novembra 2021  bolo za rozšírený zákon o Covid-19  62 % – Áno!

18. júna 2023 súhlasilo s predĺžením platnosti zákona o Covid-19  61,9 % – Áno!

 

Nebolo teda prekvapením, že najnovšia švajčiarska iniciatíva proti zločinným excesom nadnárodného farmaceutického kartelu bola opäť odsúdená na neúspech.

 

Iniciatíva „Za slobodu a fyzickú integritu“ požadovala, aby akýkoľvek zásah do fyzickej a duševnej integrity osoby vyžadoval  jej súhlas.

Odmietnutie súhlasu by nemalo viesť k postihu alebo sociálnemu či profesionálnemu znevýhodneniu, a nie ako v režime CoV, keď sa takéto zneužívanie mohlo každým dňom rozširovať v čoraz väčšej miere.

 

Vírus CoV paralyzuje spoločenský a ekonomický život Švajčiarska a jeho susedných krajín už viac ako dva roky, pretože západoeurópske protektoráty podliehajú rovnakej nadnárodnej kontrole.

 

Nevedecké opatrenia Covidu-19 boli slepo zavádzané poddajnými politickými bábkami, aby na príkaz zhora vystavili svoje vlastné obyvateľstvo nezodpovedným lekárskym experimentom ako pokusné králiky.

 

Zároveň sa médiám atlantického kartelu podarilo presvedčiť viac ako 70 % populácie, že ide o vysoko účinné génové terapie.

 

Pritom tieto nemali absolútne nič spoločné s CoV, ale slúžili ideologickým a mocensko-politickým účelom v novej hybridnej vojne.

 

 

Výsledok hlasovania vo Švajčiarsku opäť ukazuje:

 

Kedykoľvek sú kontrolované mainstreamové kartelové médiá schopné zviesť obvyklú trojštvrtinovú časť populácie k tomu, aby sa zriekla vlastného názoru v prospech iracionálnych luhárskych autorít, tak zvyšných 25 percent, ktorí si podržali zdravý rozum nemá šancu sa presadiť.

 

 

 Zároveň je čoraz jasnejšie, že veľký počet obyvateľov západnej Európy má zrejme v úmysle zničiť sa samo a dobrovoľne!