Pomoc z „neba“ pre Bidena? Vypukne nová „pandémia“ aj pred voľbami v roku 2024, tak ako to bolo v USA pred voľbami v roku 2020?

03.07.2024 16:07

Po Bidenovom katastrofálnom výkone v nedávnej prezidentskej debate, v ktorej triumfoval Trump, sa množia hlasy – dokonca aj v radoch Demokratov - že už nie je spôsobilý na funkciu prezidenta.

 

Z Ruska zároveň prichádzajú varovania, že vládnuce elity v USA plánujú pred voľbami novú pandémiu s biozbraňami, aby voľby buď odložili, alebo aby našli vhodnejšieho kandidáta.

 

Ruské ministerstvo obrany 27.júna opäť varovalo, že pred novembrovými voľbami dôjde k útoku pod falošnou vlajkou s použitím biologických zbraní a s cieľom vyvolať pandémiu.

 

Toto varovanie predniesol na tlačovej konferencii v Moskve renomovaný expert, generálporučík Igor Kirillov, šéf Oddielu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany Ozbrojených síl Ruskej federácie.

 

„Nová správa od ruskej MIL informuje, že Pentagon presunul svoje operácie s biologickými zbraňami a ich výskum do Afriky po tom, čo Rusko odhalilo a obsadilo USA biolaboratóriá na Ukrajine.

 

Kirillov tvrdí, že Bidenom vlastnená Metabiota a ďalšie sprostredkovateľské mimovládne organizácie pôsobia ako „zásterka“ pre Americké ministerstvo zahraničných vecí a ministerstvo obrany, pričom sa tvária ako humanitárna operácia, aby utajili svoje skutočného ciele, a to je produkovanie patogénov pre Big Pharmu.

 

Kirillov tiež poukazuje na to, že spoločnosť Metabiota, ktorú vlastní Biden, bola nútená zastaviť činnosť v mnohých krajinách Afriky, keď sa jej hanebné biologické aktivity a vražedné ciele stali známymi.

 

Je tiež dôležité si uvedomiť, že zakladateľom spoločnosti Metabiota, ktorú vlastní Biden, je Ghislaine Maxwell a Clintonov poradca a virológ Nathan Wolfe.

 

Neskôr na brífingu Kirillov tiež tvrdil, že  Demokrati USA plánujú šíriť infekčné choroby prostredníctvom sťahovavých vtákov. Stalo sa tak po tom, čo Kirillov predtým tvrdil, že USA plánujú vytvoriť ďalšiu pandémiu pre voľby v roku 2024, ako to urobili už v roku 2020, pričom myslel na vtáčiu chrípku.

 

Podvody s voličmi zjavne uľahčujú používané elektronické systémy. A je zrejmé, že najmä hlasovanie voličov zasielaním listov poštou sa dajú ľahko sfalšovať a v prípade ďalšej pandémie by táto možnosť hlasovania bola opäť veľkým počtom voličov využívaná.

 

Otázne však je to, či by ľudia prijali ďalšiu falošnú pandémiu tak poslušne a bez odporu, ako to bolo v prípade korony.