Politický protokol hrôzy z Hamburgu: Podporujú SPD a Zelení Kalifát v Nemecku? Plán pre celú EÚ?

30.04.2024 10:50

Záverečný protokol z nedávneho zasadania hamburského  Parlamentu obsahuje  obrovskú politickú výbušnú silu:

 

Len pár dní pred veľkým pochodom islamistov v Hamburgu SPD a Zelení (pričom Ľavica sa zdržala hlasovania) odmietli svojou väčšinou v Parlamente návrh na zakázanie agresívnej islamisticky motivovanej veľkoskupiny „moslimský Interaktiv“ organizujúcej tento pochod.

 

Prečo tak urobili, to nevysvetlili! Možno sa len domnievať:

 

A mnohí občania sa aj domnievajú a rozhorčujú – vidia v takýchto krokoch skrytý plán istých mocenských kruhov pre postupnú (rýchlu?) zmenu európskej kultúry.

 

Teraz sa množia vážne obvinenia proti SPD a Zeleným po pochode islamistov v Hamburgu!

Na políciou (ta musela na vyšší príkaz) schválenej demonštrácii v Hamburgu sa v sobotu zúčastnilo podľa oficiálnych údajov „len“ 1250  extrémistov „moslimských interaktívnych“.

 

Tí okrem iného požadujú zriadenie Kalifátu (islamistická diktatúra doby kamennej – so všetkým čo k nej patrí).

 

Faktom je:

 

Pred demonštráciou hamburská CDU požadovala, aby červeno-zelená hamburská vláda (Senát) požiadala  spolkovú ministerku vnútra Nancy Faeser (SPD), aby zakázala toto extrémistické združenie. Ale žiadosť bola zamietnutá!

 

To znamená: Vládna koalícia Hamburgu pod vedením Petra Tschentschera (SPD) odmietla sa zasadiť za zákaz tohto maximálne nebezpečného združenia u Faeser v Berlíne.

 

„Samozrejme“, pre týchto politikov je oveľa dôležitejšie dosiahnuť zákaz AfD, ktorá je konzekventne proti islamizácii Nemecka – takže  v podstate sú spojencami títo islamisti a vládni politici Hamburgu!

 

Pre šéfa hamburskej CDU Dennisa Theringa  je „absolútne nevysvetliteľné“, prečo SPD a Zelení žiadosť zamietli:

 

"Ústavný štát musí teraz zo všetkých síl čeliť islamizmu a zo všetkých síl brániť našu slobodnú spoločnosť!"

 

Áno, pán Thering, máte úplnú pravdu – ale Vy a celá CDU to musíte nielen hovoriť, ale aj veľmi aktívne v tomto smere konať. Lebo čoskoro už bude neskoro – veľmi neskoro!

 

 

 Sina Imhof (45), hovorkyňa Strany zelených v Hamburgu lakonicky a posmešne oznámila:

"Za preskúmanie zákazu sú zodpovedné bezpečnostné orgány, nie parlament."

 

Jej koaličný kolega Sören Schumacher (SPD) ide do konfrontáie s CDU a hovorí:

 

„Bezpečnostné orgány majú za úlohu preskúmať požiadavky na možný zákaz ‚moslimskej interaktívnej‘. To si nevyžaduje žiadne žiadosti od CDU.

Spolkový úrad na ochranu ústavy dlhodobo pozorne sleduje extrémistické organizácie – to platí „najmä pre ‚moslimskú interaktívnu‘. Dokonca aj názory, ktoré ťažko znášame, sú chránené slobodou prejavu.“

 

Nič, len čistý cynizmus politika SPD – keď ide o AfD, tak tam ochrana slobody prejavu neplatí, ale pre islamistov platí! Taký je špeciálny módus nemeckej „demokracie“!

 

Kritika pochádza od Manuela Ostermanna, zástupcu šéfa Spolkových policajných odborov:

 

„Islamisti sa dokázali šíriť príliš dlho, pretože sme v Nemecku príliš zaneprázdnení snahou nenechať sa zaradiť do určitého spektra. Táto fatálna politická „korektnosť“ sa nám teraz dramaticky pomstí.“

 

To, čo Ostermann jednou vetou vyjadril, platí pre všetko choré a psychopatické v politike koalície v Berlíne – a toho je veľmi mnoho !!!

 

Písal som a píšem o tom v mnohých článkoch.