Pokrač. (5) - Európa je stratená: Strachy pred zločinmi a terorom ľudí inej „kultúry“ explodujú! Iný druh našich strachov produkujú naše západné „hodnoty“!

20.10.2024 19:35

5. pokračovanie:     Smrteľný hriech Angely Merkel ostal nepotrestaný! V dôsledku migrácie v Nemecku explozívne vzrástla, a rastie ďalej sexuálna kriminalita páchaná na ženách   

 

 

Nemecké ženy platia vlastnými telami obrovskú cenu za otvorené hranice  - účet za ňu, ktorý nemožno žiadnymi peniazmi zaplatiť, má na svedomí Angela Merkel! Násilie páchané na ženách zo strany imigrantov sa zvýšilo mnohonásobne.

 

Ako možno vidieť z odpovede spolkovej vlády na otázku AfD, tak počet závažných trestných činov spáchaných na ženách zo strany imigrantov a cudzincov od roku 2010 mnohonásobne vzrástol.

Z toho vyplýva, že zločiny proti sexuálnemu sebaurčeniu sa v prípade imigrantov prudko zvyšujú.

 

Hrozným osudom nemeckých žien, ktoré znásilnili migranti „mohlo byť zabránené“!

 

Politik AfD Stephan Brandner, ktorý sa pýtal federálnej vlády na zločiny migrantov  voči nemeckým ženám povedal pre médiá:

 

„Všetky ženy, ktoré sa od roku 2015 stali obeťami zločinov spáchaných nelegálnymi migrantmi, mohli byť zachránené pred ich strašným osudom, ak by boli hranice kontrolované, čo dodnes nebolo dôkladne urobené.

V tomto období sa, samozrejme, stali páchateľmi aj Nemci, čo bolo nemenej odsúdeniahodné. Ale zločinom voči naším ženám spáchanými ľuďmi, ktorí sú len hosťami v Nemecku, sa však dalo ľahko vyhnúť.

 

Oficiálne čísla federálnej vlády ukazujú, že ochrana žien sa nemôže uskutočniť, ak nie sú kontrolované hranice a ak súdnictvo nepodnikne tvrdé kroky. Ulice sa viac už nesmú stať priestorom strachu pre nemecké ženy!“

 

 

Zarážajúce je, že prudký nárast zmienenej kriminality nastal v roku 2015, v roku, keď Merkel otvorila hranice.

 

Federálne štatistiky kriminality zaznamenávajú drastický nárast násilných trestných činov a v oblasti sexuálneho násilia tento nárast prebiehal paralelne s politikou otvárania hraníc od roku 2015. Stupňujúce sa násilie je evidentným dôsledkom nelegálnej migrácie, ktorá existuje už takmer desať rokov.

 

Ale ako sa to mohlo stať trvalou situáciou?

 

Stalo sa  to preto, že v Nemecku existujú vplyvné štruktúry a organizácie, ako aj veľmi vplyvní jednotlivci, ktorí vo veľkom finančne prosperujú z etablovania systému nelegálneho prisťahovalectva a ten bol následne úplne nezákonne takpovediac legalizovaný.

 

Na tomto pozadí je jasné, že nič z hraničnej politiky Nemecka nie je právne normálne. A s touto doslova kriminálnou nemeckou hraničnou politikou Berlín nesmierne uškodil aj iným EÚ krajinám

Bolo to historické rozhodnutie, pretože rozdeľuje históriu na „pred tým a po tom“.

 

„Tie tri dni na začiatku septembra 2015, ktoré sa o chvíľu neskôr označovali ako „Merkelino otvorenie hraníc“ znamenali zlom v jej funkcii kancelárky,“ napísal Die Zeit v roku 2016 – a tým to podcenil.

Lebo to bol prelom v histórii Spolkovej republiky.

 

Nikdy predtým sa žiadny európsky štát nedopustil niečoho podobného – niečoho, čím nesmierne  a úmyselne uškodil vlastným občanom!

 

Vláda v Berlíne tým iniciovala každodenné  hrubé a brutálne porušovanie zákona na nemeckých hraniciach a odvtedy stále pretrvávajú jeho katastrofálne následky.

Politici to eufemisticky nazývajú „neregulárna migrácia“.

 

Utajujú a zamlčujú však  pritom, že ide „nezákonnú ilegálnu migráciu“, čo  poukazuje na skutočnosť, že vláda nesmie takto konať.