Po trapase Bidena na G7 tvrdia viaceré USA médiá, že Hillary Clinton bude nová kandidátka Demokratov. Podporuje to aj J. Bezos!

20.06.2024 12:16

Na nedávnom stretnutí G7 Biden opäť niekoľkokrát demonštroval svoju neschopnosť zastávať prezidentský úrad. Americké médiá čoraz otvorenejšie píšu o Bidenových problémoch.

 

A preto už vôbec neprekvapuje, že podľa najnovších správ z USA bude Hillary Clinton nominovaná za prezidentskú kandidátku na zjazde Demokratickej strany.

 

G7 u Giorgi Meloni v Taliansku bol nielen dôkazom  katastrofálnej a nezadržateľne postupujúcej mozgovej degenerácie Joe Bidena, ale zároveň bol aj hrozivým symbolom úpadku Západu.

 

G znamená Great, ale tí, čo sú v súčasnosti naozaj najväčší-Great boli zhromaždení niekde inde.

 

Podľa najnovších štatistík Svetovej banky o údajoch Global Purchasing Power Parities (PPP) o ekonomickej sile krajín

sa tri najsilnejšie krajiny G7 v ekonomickom rebríčku nachádzajú na 2., 5. a 6. mieste,

tri najsilnejšie krajiny BRICS na 1.,3. a  4. mieste.

 

top 3 BRICS majú 56,05 bilióna dolárov, top 3 G7 majú len 39,6 bilióna.

 

Svet bol zhrozený z obrazov  na G7: Zelenskyj musel vstať, aby zobudil zadriemaného Bidena uprostred stretnutia G7 (pri stretnutiach BRICS netreba nikoho budiť, tam sú všetci čulí a aktívni). Tým bolo ešte jasnejšie, že Biden bude zrejme rezignovať.

 

„Hillary Clinton bude zvolená na augustovom straníckom zjazde Demokratov, pretože je neoconom, ktorý by aj vyhladil Kanadu jadrovými zbraňami, len aby chytil troch Rusov“ (Hillary will be drafted at the August Convention for (1) she is a Neocon who would nuke Canada to get three Russians, and (2) it has been her entire dream to become the FIRST woman President),

píšu USA médiá.  

 

Link:

www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/g7-of-loseres-biden-was-a-major-embarrassment-at-g7-opening-door-for-hillary/

 

 

Existuje niekoľko videí z G7, v ktorých možno videť Bidena ako sa bezcieľne potuloval okolím až napokon bol „zajatý“ a odvedený talianskou premiérkou Meloni.

 

Demokrati sa pripravujú na výmenu svojho jediného kandidáta, ktorého schválili. Mainstreamové médiá začali informovať o Bidenových problémoch, aby pripravili verejnosť na veľkú zmenu. Demokrati veria, že Hillary Clinton je jediná, ktorá môže poraziť Donalda Trumpa.

 

Washington Post, ktorý vlastní miliardár Amazon Jeff Bezos, v novom článku tvrdí, že H. Clinton by bola najvhodnejšia na to, aby „udržala krajinu na správnej ceste“, ak by demokratický prezident Joe Biden „musel rezignovať“.

Je zaujímavé, že sa zdá, že Post verí, že ak by sa Biden aj dostal do volieb a porazí  Donalda Trumpa, tak potom nebude už vo funkcii. Noviny zjavne podporujú Hillary Clinton ako Bidenovu nástupkyňu na prezidentku.

 

„Pokiaľ viem, nikto ju ešte nespomenul ako možnú kandidátku za Bidena, ale prečo nenahradiť Harrisa Clintonovou?

V posledných voľbách vedenie Demokratickej strany vymenilo Bernieho Sandersa, ktorý viedol v primárkach, za súčasného úradujúceho prezidenta. V auguste prejdú na Hillary,“

tvrdí reportérka Washington Post Kathleen Parker.

 

Link: www.washingtonpost.com/opinions/2024/06/14/biden-trump-hillary-clinton-age-north-dakota/