Po prvý raz: Plánovaný útok islamistov v Nemecku na vojakov Bundeswehru – je to ešte len začiatok? Pokračovania budú nasledovať?

13.09.2024 11:05

Nemecko je už natoľko presiaknuté podvratnými, ale aj priamymi a otvorenými aktivitami islamizmu, že je to už v tomto štádiu sotva riešiteľný problém, a to aj preto, že existuje vplyvná strana Zelených, ktorá neustále blokuje korektúry tragickej migračnej politiky, o ktoré sa všemožne snažia AfD, BSW a odrazu po ich vzore aj CDU a alibisticky dokonca už aj SPD – lebo jej veľmi „zateká do topánok“.  

 

 

V Bavorsku zatkli podozrivého islamistu, ktorý „údajne“ plánoval útok na vojakov Bundeswehru. Sýrčan si na to zaobstaral dve mačety.

 

Mníchovská prokuratúra nechala zatknúť podozrivého islamistu kvôli plánovaniu útoku na vojakov Bundeswehru.

 

Muž chcel zaútočiť na vojakov počas ich obedňajšej prestávky v centre bavorského mesta Hof a zabiť ich čo najviac, informovali v piatok vyšetrovatelia.

 

„Pred pár dňami si 27-ročný islamistický migrant zo Sýrie na tento účel „kúpil“ dve mačety. Teraz je vo vyšetrovacej väzbe,“

oznámil štátny zástupca.

 

Zatykač na podozrivého bol vystavený a adekvatny policajný akt bol vykonaný v piatok minulý týždeň. Muž je obvinený zo závažného násilného činu, ktorý ohrozuje štát.

 

Vyšetrovatelia sú presvedčení, že obvinený chcel svojim útokom spôsobiť rozruch a vyvolať u obyvateľov pocit neistoty. Mačety, ktoré si zaobstaral, majú podľa informácií okolo 40 centimetrov.

 

To všetko sa udialo ešte minulý týždeň. Napriek tomu informácie o totmto závažnom trestnom čine, keď bol ohrozený Bundeswehr, ale aj občania, boli zadržiavané.

 

Preto sa nevyhnutne vynára oprávnená otázka – je to skutočne celá pravda, alebo len istá jej časť!?