Po islamistickej vražde policajta v Mannheime odrazu v mainstreame: Experti varujú pred desiatkami tisícov islamistov v Nemecku. Ich ochrankyňa Baerbock sa ich zastáva

07.06.2024 23:17

Nemecký mainstream sa po smrti policajta, ktorého v Mannheime zavraždil pred očami stoviek ľudí odmietnutý afgánsky azylant, islamista, ktorého štát dlhé roky „zabudol“ vyhostiť, odrazu prebudil. A publikuje sám od seba veci, ktoré AfD hlása už veľmi dlho.

 

Mainstream:

 

„Podľa odborníkov sú islamistickí teroristi tikajúce načasované bomby. Experti vyčítajú politikom, že dlhodobo ich vôbec nezaujímalo, koľko týchto Nemecko ohrozujúcich osôb je v krajine. Hovoria o „desiatkach tisícov“, ktorí žijú v Nemecku.“

 

Viacero nemenovaných alternatívnych nemeckých žurnalistov ale hovorí o oveľa vyšších číslach – vychádzajú z toho, že ich môže byť až 200 000 a viac. A to je už veľká armáda a neobyčajne nebezpečná. A ja veľmi pochybujem o tom, že by ju nemecký Bundeswehr dokázal eliminovať.

 

Je nesporným faktom, že Nemecko je islamom a islamistami totálne infiltrované. Islamisti sa navonok dávajú ako mierumilovní moslimovia, a teda sú to, ako hovoria experti, utajené načasované bomby.

 

Veľmi mnohí z nich sa ukrývajú v islamistických spolkoch rozšírených po celej republike. Tkajú sieť potenciálneho teroru, ktorú možno kedykoľvek aktivovať. Islamistická (zatiaľ) menšina sa pripravuje na útok na nemecký ústavný štát tým, že potajomky vytvára  celoplošnú infraštruktúru pochybných organizácií, ktorých vplyv zasahuje aj do najodľahlejších „kútov“ nemeckej spoločnosti a zároveň aj do jej vlastných elitárnych štruktúr, kam patrí o.i. aj nemecká ministerka Baerbock.

 

V Nemecku sa po smrti mannheimského policajta rozpútala búrlivá diskusia o islamistickom nebezpečí a o rýchlom vyhosťovaní nebezpečných migrantov-kriminálníkov. A nakoľko sa konečne prebudila v tomto smere aj väčšina Nemcov, tak už aj čoraz viac politikov  - okrem Zelených a veľkej časti Ľavice – inklinuje k tomu, čoho sa AfD už roky dožaduje a za čo ju tí istí politici difamovali ako islamofóbov, rasistov, antidemokratov a nepriateľov štátu.

 

Do tejto diskusie zasiahla aj ministerka Baerbock a naplno odhalila, čo sa v nej naozaj ukrýva.

 

Annalena Baerbock si neželá žiadne diskusie o migrácii po útoku v Mannheime.

Táto egoistická, emocionálne mrazivo studená, USA a Klausovi Schwabovi totálne zapredaná karieristka, je obrovskou hanbou Nemecka, a to ako politička a azda ešte viac ako človek.

 

Baerbock zasiahla do debaty o smrtiacom terore nožom v Mannheime a o vyhadzovaní kriminálnych migrantov z Nemecka tak, že sa postavila proti tým, ktorí takých migrantov už nechcú mať v krajine. Takých a AfD označuje za extrémistov a zaťato odmietadiskusiu na tému migrácie.

 

V tejto súvislosti píše na platforme X, že toto je „cieľ extrémistov“, ktorým ide len o to, aby nás takými diskusiami „rozdelili“.

 

Baerbock:

"Namiesto toho, aby sme im dovolili, aby rozdelili jedných proti druhým diskusiami o migrácii, musíme im čeliť spoločne."

 

To znamená: Ministerka Baerbock vyzýva Nemcov po hroznom, islamisticky motivovanom krviprelievaní zo strany afganského imigranta, k tomu, aby sa zriekli diskusie o migrácii, lebo by ich to vraj  rozdelilo.

Ministerka za svoj katastrofálny pro-migrantský a proti-nemecký príspevok  zožala veľkú vlnu kritiky.