Plánujú Demokrati násilné prevzatie moci pomocou kriminálnych migrantov a drogových kartelov, ak Trump zvíťazí vo voľbách?

03.10.2024 19:56

Mnohé fakty poukazujú na to, že v prípade volebnej porážky alebo tesného volebného výsledku chcú americkí Demokrati pomocou nelegálnych migrantov a drogových kartelov vyvolať nepokoje a silou si tak chcú udržať moc.

 

Migračná politika amerických Demokratov bola dlho záhadou, pretože do krajiny púšťa nekontrolovaných ilegálnych migrantov, čo nie je dobré pre žiadnu krajinu a v každom prípade to zvyšuje kriminalitu.

 

Toho dôkazom je v EÚ napríklad Nemecko.

 

Americká vláda pod vedením Demokrata Obamu v roku 2015 naliehala a tlačila na Brusel a Berlín, aby umožnili nekontrolovaný tok utečencov do Európy, pretože tým USA extrémne oslabili svojho ekonomického konkurenta EÚ.

 

Samozrejme bolo to robené pod zámienkou humanity. Obama a známi americkí herci, prívrženci Demokratov, si u Merkel doslova podávali kľučku a vychvaľovcali ju do neba za jej príkladnú Willkommenskultur.

 

Prečo však chcú americkí Demokrati nekontrolovanou imigráciou oslabiť aj vlastnú krajinu, to vyvoláva otázniky.

 

Je zrejmé, že to musia robiť len pre to, že im to niečo veľmi dôležité môže zabezpečiť.

 

Najčastejšie uvádzaným možným dôvodom je to, že imigrantom by v určitom okamihu malo byť udelené občianstvo USA, napríklad v rámci akejsi celoplošnej amnestie, pretože väčšina z nich sa považuje za demokratických voličov, čo preto má Demokratom zabezpečiť moc v USA z dlhodobého hľadiska.

 

Je tu ešte jedna súvislosť, ktorá podporuje hore vyslovené tvrdenie:

Za posledných 20 až 30 rokov Spojené štáty dostatočne  zdokonalili svoju schopnosť riadiť zdanlivý chaos (a vhodne určovať jeho smerovanie) prostredníctvom početných farebných revolúcií v rôznych krajinách.

 

Tento princíp už bol použitý a nasadený aj v USA, pretože hnutie BLM, ktoré spôsobilo chaos v USA vo volebnom roku 2020, bolo predtým financované prívržencami amerických Demokratov viac ako 100 miliónmi dolárov.

A hnutie bolo aktivované v „správnom čase“ tak, aby spôsobilo chaos v USA, ktorý by následne poškodil Donalda Trumpa vo voľbách.

 

Len čo bolo isté, že víťazom volieb v decembri 2020 je Biden, Demokrati rozdrvili hnutie BLM rovnako rýchlo a tvrdo, ako Trump to už dlho predtým požadoval, za čo ho však prodemokratické médiá vtedy démonizovali.

 

Staré príslovie „Maur splnil svoju povinnosť, Maur môže ísť“ bolo zriedka vhodnejšie, ako v tomto prípade.

 

A aby to fungovalo, tak zakladatelia BLM boli štedro zaplatení a jeden z nich si potom kúpil luxusnú vilu za niekoľko miliónov na predmestí Los Angeles, kde žijú takmer výlučne veľmi bohatí belosi, teda ľudia, ktorí vraj chcú ako BLM bojovať v boji za práva černochov.

Pritom BLM je v súčasnosti už len minulosťou.

 

Americkí Demokrati a ich priaznivci sú už veľmi skúsení, pokiaľ ide o iniciovanie a riadenie zdanlivého chaosu.

 

A tak je viac ako možné, že americkí Demokrati využijú nelegálnych migrantov a drogové kartely na vyvolanie nepokojov v prípade volebnej porážky alebo tesného volebného výsledku v prezidentských novembrových voľbách s cieľom udržať si moc silou vo vlastných rukách.