Nová stupídna agitácia más k očkovaniu: Každý, kto má aspoň 3 očkovania, znižuje riziko Alzheimerovej choroby! Koľko za to platí Big Pharma?

15.06.2024 19:01

A kto nemá, nech si ich rýchlo dopraje! Nemecký mainstream už opäť verbuje populáciu, aby sa masove dala očkovať. V tomto prípade ale nestraší smrtonosnou pandémiou, ako v prípade chrípky Covid-19.

Táto metóda robenia paniky a vyvolávania masového strachu občanov a zatracovania všetkých tých, ktorí odmietali jedovatú vakcínu, a ich difamovania a nálepkovania ako škodcov spoločnosti v súčasnosti  už by nebola veľmi úspešná.

 

A tak je tentoraz nasadená na propagáciu očkovanianá rafinovanejšia a prešpekulovanejšia a aj subtilnejšia metóda, ktorá sľubuje niečo úžasné, niečo proti čomu medicína nemá žiadny liek.

A postihnúť to môže každého človeka, aj keď to nie je žiadna nákazlivá choroba.

 

Ústredné posolstvo tejto novej metódy  vábenia a zvádzania k očkovaniu, ktoré veľmi pravdepodobne mnohých privedie k tomu, aby sa dali očkovať znie veľmi sľubne a či dokonca „exaktne“ vedecky:

 

Spojenie vírusov a demencie v mozgu môže spôsobiť Alzheimera“

 

 

– skontrolujte si očkovací preukaz!

 

 

Propagandistické presviedčanie mainstreamu k očkovaniu začína takto:

 

„Niektoré vírusy a baktérie sú spojené so zvýšeným rizikom demencie. Pretože môžu ovplyvniť nervové bunky a tým poškodiť mozog. Výskum naznačuje (ak len naznačuje, tak nemá žiadne presvedčivé dôkazy – moja pozn.), že očkovanie proti niektorým infekčným chorobám preto znižuje riziko Alzheimerovej choroby (aké sú to vírusy a baktérie, nie je uvedené! – moja pozn.). 

 

Podľa posledných odhadov žije v Nemecku približne 1,8 milióna ľudí s demenciou. Väčšina z nich, okolo 65 percent, je postihnutá Alzheimerovou chorobou. Pri Alzheimerovej demencii postupne odumierajú nervové bunky v mozgu. Presná príčina tohto poškodenia mozgu stále nie je úplne objasnená.

Isté však je, že pre Alzheimerovu chorobu sú charakteristické dve proteínové usadeniny: beta-amyloidné plaky a tau fibrily. Tieto usadeniny masívne narúšajú nervové bunky a čoraz viac zhoršujú funkcie mozgu.

 

Vedci už roky skúmajú príčiny a možnosti liečby v boji proti demencii. Už dlhšie existuje podozrenie, že na niektorých ochoreniach môžu byť infekčné choroby. Nedávno niekoľko štúdií skúmalo úlohu vírusov a baktérií.

Infekčné ochorenia môžu viesť (len môžu, takže v podstate aj vôbec nemusia – moja pozn.) nielen k zápalu nervového tkaniva a neurodegenerácii, teda k strate funkcie alebo odumretiu nervových buniek. Depozity amyloidu a tau by mohli (a opäť len možnosť a nie istota – moja pozn.) podporovať aj infekčné choroby.

Mohlo by teda očkovanie proti niektorým infekčným chorobám naopak znížiť riziko Alzheimera? (to je jasná výpoveď pochybnosti vlastných „tvrdení“, keďže  končí otáznikom – moja poz.)

 

Rutinné očkovanie s pozitívnymi vedľajšími účinkami

 

V skutočnosti mnohé štúdie (neuvádza sa ich počet a ani to, kde boli robené a kto ich financoval – moja pozn.) teraz ukázali, že rutinné očkovanie, napríklad proti pásovému oparu (herpes zoster), tetanu, záškrtu, čiernemu kašľu a pneumokokom, znižuje riziko Alzheimerovej choroby. Podobné údaje existujú aj pre očkovanie proti chrípke.

Ukazuje to okrem iného aj štúdia z USA zverejnená v roku 2023. Vedci porovnávali dve skupiny. Testované osoby v jednej skupine boli neočkované, ostatné boli očkované aspoň proti jednej z nasledujúcich chorôb:

 

Tetanus-záškrt-pertussis

pásový opar (herpes zoster)

Pneumokoky

 

Všetci pacienti mali viac ako 65 rokov a prvé dva roky netrpeli demenciou. Celkovo ich štúdia sledovala osem rokov. Štúdia nakoniec dospela k záveru, že ľudia, ktorí dostali aspoň jedno z očkovaní, mali výrazne nižšiu pravdepodobnosť vzniku Alzheimerovej choroby v porovnaní s tými, ktorí neboli očkovaní. 

 

U osôb zaočkovaných proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu (8 370 osôb) bolo riziko Alzheimerovej choroby 7,2 percenta v porovnaní s 10,2 percentami u osôb, ktoré toto očkovanie nedostali (11 857 osôb).

U očkovaných proti pásovému oparu (16 106 osôb) bolo riziko Alzheimerovej choroby 8,1 percenta v porovnaní s 10,7 percentami u tých, ktorí toto očkovanie nedostali (21 273 osôb).

U očkovaných proti pneumokokom (20 583 osôb) bolo riziko Alzheimerovej choroby 7,92 percenta v porovnaní s 10,9 percentami u tých, ktorí toto očkovanie nedostali (28 558 osôb). Skupina autorov už v predchádzajúcej publikácii preukázala podobne vysoké zníženie rizika očkovania proti chrípke.

 

„To zodpovedá zníženiu rizika o 25 až 30 percent, čo je naozaj veľa,“ vysvetľuje Peter Berlit, generálny tajomník Nemeckej neurologickej spoločnosti (DGN). Hoci ide o retrospektívne hodnotenie, vzhľadom na veľkosť skupiny a skutočnosť, že iné štúdie (aké a koľko a kto ich robil a za aké peniaze, je opäť zamlčané – moja pozn.) už naznačujú (naznačovanie nie je potvrdenie žiadnych faktov – moja pozn.) zníženie rizika očkovaním, a prieskum vysiela „vážny signál“, že tieto rutinné očkovania znižujú aj riziko Alzheimerovej choroby.

 

Uzavriem takto:

 

Kto vie spočítavať a pozorne si všimol uvedené precentá, tak hneď veľkú chybu a či zavádzanie – 25 až 30 percent – odhalí! Lebo ak uvedené percentá z troch chorôb spočítame, tak dostaneme len 8,5 percent, a tak všetky „tvrdenia“ tohto propagandistického pro-očkovacieho pamfletu dostávajú vyslovene zavádzajúcu „príchuť“.

 

Ešte doplním tým, že táto nová očkovacia propaganda ani slovom nepripomína, že vakcíny nesú  v sebe veľké riziká postihnuti ich nebezpečne škodlivými sprievodnými účinkami.