„Nová éra“ lietania po korona-vakcínach: Keď piloti zomierajú odrazu a nečakane! Núdzové pristátie v New Yorku. Kapitán zomrel v kokpite plne obsadeného lietdla!

09.10.2024 16:11

Núdzové pristátie v New Yorku prišlo pre pilota neskoro. Zomrel vo vzduchu.

 

Smrteľná dráma nad oblakmi! Počas letu zo Seattlu (USA) do Istanbulu  sa u kapitána v kabíne objavili nečakané zdravotné problémy. Jeho kolegovia iniciujú núdzové pristátie – ale už bolo neskoro, pilot zomrel počas letu, čo bol nepredstaviteľný šok pre celú posádku lietadla. Najmä však pre jeho kolegov pilotov.

 

Airbus A350-900 spoločnosti Turkish Airlines odštartoval zo Seattlu na západnom pobreží USA o 18:52 miestneho času. Čas letu TK204 do Istanbulu mal trvať približne jedenásť hodín.

 

Nad Kanadou už dvojmotorové prúdové lietadlo dosiahlo cestovnú výšku (11 880 metrov), keď sa u kapitána náhle objavili zdravotné problémy a upadol do bezvedomia. Kolegovia kapitána okamžite začali s poskytovaním prvej pomoci. Jeho stav ale nedokázali zlepšiť.

 

Let TK204 zo Seattlu do Istanbulu núdzovo pristál na letisku JFK v New Yorku.

Tak sa v kokpite rozhodli ďalší dvaja piloti.

 

59 ročný kapitán Ilcehin Pehlivan lietal pre Turkish Airlines od roku 2007. Nemal žiadne zdravotné problémy. Jeho posledná zdravotná prehliadka bola 8. marca 2024 v Aviation Medical Center.

 

Lekári nenašli žiadny zdravotný problém, ktorý by hovoril proti ďalšiemu vykonávaniu jeho povolania.

 

 

V tejto súvislosti tu poukazujem na môj článok s titulom:

 

Žiadajú si WEF-globalisti pre svoje lety na konferenciu do Davosu nezaočkovaných pilotov?

15.01.2023 20:15

Viac tu: 
https://www.roman-bednar.com/news/ziadaju-si-wef-globalisti-pre-svoje-lety-na-konferenciu-do-davosu-nezaockovanych-pilotov/