Neuveriteľné, už aj mainstream objavil to, o čom píšem už roky: Nemci sa čoraz viac boja vražedného teroru a násilia islamských migrantov vo verejných priestoroch

09.06.2024 21:46

Mainstream z 8.júna:

 

„Vražedné útoky, prepadnutia, znásilnenia a pod. – čoraz viac ľudí v Nemecku sa bojí stať sa obeťou trestného činu migrantov. V prieskume pre Spolkový úrad kriminálnej polície len 61 percent opýtaných uviedlo, že sa v Nemecku cítia bezpečne. Pred troma rokmi to bolo viac ako 80 percent.“

 

Viac ako 10 rokov píšem o brutálne rastúcej kriminalite migrantov v Nemecku a EÚ. Tu len krátko o jednom z týchto nespočetných článkov, na ktorý som dostal veľké množstvo reakcií:

Banda salafistov roky vykrádala v Nemecku kostoly, aby financovala džihád  31.01.2017 13:03

Toto očakáva postupne celú Európu pokiaľ budú jej politiku určovať ľudia ako Merkel, Hollande, Martin Schulz, Gabriel, Juncker, Steinmeier a im podobní. A pokiaľ si möchtegernesein-Kanzler (rád by som sa stal kancelár) Martin Schulz dovolí nazývať stranu AfD ako „schande für Deutschland“ a teda aj všetkých tých Nemcov, ktorí ju volia a pokiaľ Steinmeier si dovolí o americkom prezidentovi Trumpovi vyhlasovať, že nie je nič iné, ako Hassprediger – kazateľ nenávisti, čo znamená, že viac ako polovica Američanov, ktorí ho volili , sú podporovatelia a šíritelia nenávisti.

Podobne sa títo vraj demokratickí politici vyjadovali aj o Vladimírovi Putinovi………



Ďalej z mainstreamu:

 

 

„Hannover chce teraz zlepšiť bezpečnosť pre svojich obyvateľov: Zóny zákazu nosenia zbraní, ktoré už platia na hlavnej železničnej stanici a v Steintore, sa majú rozšíriť tak, aby pokryli takmer celé centrum mesta!

Pretože strach rastie aj v hlavnom meste Dolného Saska.

 

Vo svojej štvrti sa počas dňa cíti bezpečne alebo veľmi bezpečne 76,9 percenta ľudí (v roku 2018 to bolo 84,9 %).

 

Ale v centre meste je to však len 41,9 percenta, čo sa cítia bezpečne (66,1 % v roku 2018). Vyplynulo to z prieskumu medzi 1349 Hannoverčanmi.

 

V noci je pocit bezpečia ešte nižší. V noci asi polovica opýtaných vychádza do ulíc vo svojom vlastnom susedstve s pocitom nevoľnosti. V meste sa však  až 86 percent cíti v noci nebezpečne. V roku 2018 to bolo okolo 70 percent.

 

Strach je väčší u žien ako u mužov. Mnoho ľudí sa vyhýba miestam, ako sú podchody, parky a podzemné parkoviská. Ľudia vo veku 16 až 24 rokov sú dokonca neistejší ako iné vekové skupiny, najmä na centrálnych miestach, ako je Raschplatz, hlavná železničná stanica a zábavná štvrť Steintor.

 

 „Pocit bezpečia sa nerozvinul tým správnym smerom,“ hovorí Axel von der Ohe (47, SPD), vedúci oddelenia verejného poriadku v Hannoveri. Preto chce mesto a polícia ráznejšie zakročiť.

Aby sa to dosiahlo, mali by sa výrazne rozšíriť zóny zákazu nosenia zbraní za hlavnou železničnou stanicou a pri Steintore. V oblasti mesta (vrátane Bahnhofstrasse, Schillerstrasse, Kröpcke) by mali byť zakázané aj určité zbrane v čase od 21:00 do 6:00. Policajtom to uľahčuje kontroly. V roku 2023 bolo pri kontrolách zistených približne 280 porušení zákazu nosenia zbraní.“

 

Už len krátko dodám, že takto podobne - a v niektorých veľkomestách ešte horšie (Frankfurt, Duisburg, Berlín...) - je to fakticky vo všetkých nemeckých mestách a dokonca aj v mestečkách i v mnohých obciach.

 

Nemecko upadá nielen ekonomicky,  ale priam horzivo upadá aj bezpečnosť jeho kresťanských občanov!