Nemecko si samo demontuje svoju suverenitu. Pforzheim, mesto, kde vládne CDU na tlak migrantov odstránilo štátnu vlajku z verejného priestoru!

27.07.2024 16:42

Mestská správa veľkomesta Pforzheimu pod vedením CDU nariadila odstránenie nemeckej vlajky na letnom  kúpalisku vo vonkajšom bazéne na žiadosť migrantov, ktorí vyhlásili, že ich tento štátny symbol veľmi ruší.

 

Nemecká vlajka, ktorá už celé roky viala nad kúpaliskom Wartberg v Pforzheime, bola na pokyn mestskej správy vedenej CDU odstránená s odôvodnením,  že veľmi provokovala mnohých kúpajúcich sa migrantského pôvodu. 

Len mnohých - nie všetkých - ako povedal nemenovaný zdroj Mesta. Napriek tomu padlo toto zahanbujúce rozhodnutie, aké je sotva mysliteľné v nejakom inom európskom štáte.

 

Priam neuveriteľne devótny akt a zhanobenie vlastnej štátnosti, ku ktorému „dohnalo“ toto nemecké mesto niekoľko migrantov, tých indivíduí, ktoré údajne prišli hľadať do Nemecka ochranu a kde žijú len z peňazí tejto krajiny, ale neznesú pohľad na jej štátne symboly.

 

Už skoro takto možno očakávať, že moslimskí migranti sa budú dožadovať aj odstraňovania symbolov kresťanstva, ako krížov a kostolov, ktoré ich rušia. A to postupne v celom Nemecku.

 

Vlajka bola umiestnená na desaťmetrovej kúpaliskovej skokanskej veži vonkajšieho bazéna Wartberg v Pforzheime.

 

Zatiaľ nie je známe, ako sa k tomu vyjadril šéf CDU Friedrich Merz.