Nemecko je magnet pre migrantov nožovej „kultúry“ a znásilňovateľov: 15 ročný Sýrčan znásilnil na kúpalisku vo veľkomeste Braunschweig 12 ročné dievča

05.09.2024 15:06

Sýrsky migrant svoju obeť najskôr obťažoval vo vode a potom ju nasledoval do šatne.

Informoval o tom denník „Braunschweiger Zeitung“.

 

Prokurátor potvrdil vyšetrovanie  a povedal, že k znásilneniu prišlo na známom letnom kúpalisku „Wasserwelt“ v Braunschweigu.

 

Dvanásťročná dievčina navštívila kúpelisko v Braunschweigu v sprievode  dvoch 20-ročných žien. Polícia ani prokuratúra nevedeli povedať, aký vzťah mala so ženami.

 

V priebehu predpoludnia si išla do bazéna sama zaplávať, zatiaľ čo obe ženy sa ostali opaľovať na deke neďaleko bazéna.

 

Do jej blízkosti vo vode prišiel 15-ročný sýrsky migrant, ktorý sa sa dievčaťu začal prihovárať a krátko na to začal dievča slovne aj fyzicky obťažovať.  

 

Kvôli tomuto incidentu sa dievča a ženy rozhodli opustiť kúpalisko. 12-ročná  sa od žien oddelila a išla do šatne prezliecť sa z mokrých plaviek.

 

 Mladý Sýrčan ju sledoval a keď uvidel, že do šatne kráčala sama, tak sa vydal za ňou.

 

Hovorca prokuratúry uviedol, že krátko po tom vnikol do kabíny v šatni, kde sa prezliekala a kde ju následne znásilnil. Hovorca povedal, že nie sú žiadni svedkovia bezprostredného sexuálneho zločinu.

 

Podľa hovorcu je ale nesporné, že k pohlavnému styku došlo. Dievča bolo krátko po tom na lekárskej prehliadke a boli tam ako potvrdil vyšetrujúci lekár„jasné stopy“.