Nemecko: Po troch rokoch očkovania s mRNA prišiel nečakaný „explozívny“ nárast tých, čo potrebujú opateru. Je ich o 600 percent viac, ako sa očakávalo!!!

14.07.2024 19:03

Nie som určite sám, kto je presvedčený, že to má bezprostredný súvis s „bezpečným, testovaným a účinným“ očkovaním proti korone, ako to dlho tvrdili politici a farmaceutický priemysel, a naviac aj s nehorázne lživým dodatkom, že toto očkovanie nemá vedľajšie účinky.

V médiách sa vtedy dokonca objavili správy, že dlhodobé následky možno úplne vylúčiť.

 

Teraz počet prípadov, kedy sú ľudia v Nemecku odkázaní na opateru prekvapujúco „náhle explodoval“.

 

Oficiálna štatistika za rok 2023 uvádza, že namiesto očakávaných 50 000 takých prípadov je na opateru odkázaných 360 000 ľudí.

 

A len naivný hlupák, bez vlastného názoru v tom môže vidieť náhodu bez akejkoľvek súvislosti.

 

Stalo sa to dôležitou témou všetkých nemeckých systémových médií. A to už len preto, lebo to bude stáť obrovské množstvo finančných prostriedkov a v konečnom dôsledku to znamená ďalšie zvyšovanie financovania zdravotného, aj tak už enormne vysokého poistenia.

 

Každému občanovi, ktorý zarába, tak značne ubudne z peňazí. A to neočakávane – a veľkú zásluhu na tom má minister Lauterbach.

 

Zlopovestný minister zdravotníctva Karl Lauterbach (SPD) – ktorý robil všetko pre to, aby bolo zavedené povinné očkovanie – je teraz v tomto smere úplne bezradný. Vymýšľa preto rôzne – podľa neho možné súvislosti, prečo je to tak.

Jeho výmysly však nikto zo serióznych expertov nezdieľa.

 

Ak sa človek vyberie na niektorú z častejších akcií organizovaných svojpomocnými združeniami pre ľudí postihnutých očkovaním, tak môže získať približnú predstavu o tom, aké pozadie môže za tento nárast:

 

Poškodenie srdca, poškodenie mozgu, úplný nedostatok sily a energie, neurologické zlyhania,.... To je len niekoľko kľúčových slov o početných klinických prípadoch, ktoré sa od roku 2021 vyskytujú oveľa častejšie ako predtým.

 

A ak sa rozprávate s chorými staršími ľuďmi, mnohí z nich hovoria, že očkovanie spočiatku znášali dobre. Ale následne vymenujú celý „zoznam“ zdravotných problémov, ktoré na nich prišli potom a ktoré sú známe aj z katalógov vedľajších účinkov očkovania. Mnohí z nich sa preto stali prípadmi, ktoré potrebujú opateru!