Nedávno zverejnená správa amerického Kongresu potvrdzuje neobyčajne závažné kriminálne podvody s vakcínami mRNA

05.08.2024 10:43

Správu o politických procesoch okolo schvaľovania látky mRNA zverejnil americký Kongres. Popisuje, ako mohla byť experimentálna liečba mRNA schválená, a to len kvôli politickému záujmu a v rozpore s vedeckými štandardmi a ako boli potlačené správy o poškodení zdravia občanov vakcínou mRNA.

 

Zdá sa, že „prehodnotenie“ politiky Covid dosiahlo podľa všetkého najväčší pokrok v USA.

 

Ukazuje to správa, ktorú zverejnil podvýbor pre súdnictvo Snemovne reprezentantov. Podrobne uvádza, ako Bidenova administratíva tlačila na Úrad pre potraviny a liečivá (FDA), aby išiel nad rámec svojej regulačnej autority a uviedol na trh nebezpečnú Pfizer vakcínu mRNA.

 

Čo sa v tomto smere v USA udialo, je absolútne škandálne a kriminálne:

 

30-stranová predbežná správa, ktorá bude ešte doplnená, s názvom „Politika, súkromné ​​záujmy a odchýlka Bidenovej administratívy od predpisov agentúry v pandémii COVID-19“ podrobne popisuje, ako Biely Dom nariadil FDA znížiť vlastné štandardy agentúry.

 

Bol to teda výlučne  politický záujem, ktorý viedol k nedovolenej zmene schvaľovacieho procesu. Záver vyšetrovania je zhrnutý jednou vetou:

 

„Bidenova administratíva chcela zaviesť povinné očkovanie. Aby sa to podarilo, FDA musela najprv licencovať vakcíny.

 

V tlačovej správe podvýbor okrem iného píše:

 

„Správa opisuje, ako Bidenova administratíva tlačila na Úrad pre potraviny a liečivá (FDA), aby prekročil rámec svojej regulačnej autority, zmenil svoje postupy, znížil obmedzenia a znížil štandardy agentúry na boj proti COVID-19, len aby sa schválila vakcína Pfizer 19 a aby sa tak umožnili aj posilňovacie očkovania (Booster).“ 

 

Toto povolenie potom umožnilo Bidenovej administratíve nariadiť používanie vakcíny  proti chrípke COVID-19, a to napriek oprávneným obavám, že táto vakcína by mohla spôsobiť ťažké poškodenie zdravia a dokonca i smrť, a to aj u inak celkom zdravých mladých Američanov.

 

„V auguste 2021, keď vakcína Pfizer získala schválenie FDA a tesne predtým, ako aj boostrovanie bolo schválené, tak dvaja poprední experti, hodnotitelia vakcín FDA s desaťročiami skúseností oznámili, že opustia agentúru,“ povedal predseda predstavenstva Thomas Massie (R-KY).

 

Počas tzv. pandémie mala politika vládnych inštitúcií USA, poverených ochranou verejného zdravia prednosť pred vedou.

 

FDA sa prestala riadiť dôležitou smernicou Kongresu na ochranu občanov pred nepravdivými tvrdeniami a skrytými vedľajšími účinkami liekov a namiesto toho ignorovala svoje vlastné pravidlá, len aby presadzovala politiku propagácie vakcíny a zároveň bagatelizovala potenciálne škody.

 

Odhalenie a priznanie chýb, ku ktorým došlo, je nevyhnutným krokom na obnovenie integrity a dôvery v regulačné orgány USA.

 

K tomu ale je potrebné aj trestné stíhanie tých, ktorí boli iniciátormi týchto zločinných činov!