NATO sa horúčkovite pripravuje na možnú pozemnú (a keby len na pozemnú!) vojnu s Ruskom

05.06.2024 11:19

Nad nemeckými mestami pravidelne  hrmia vo dne v noci bojové lietadlá nemeckej Luftwaffe a usilovne cvičia pripravenosť na vojnu s Ruskom.

 

NATO buduje „pozemné koridory“ na rýchly presun amerických jednotiek do predných línií možnej európskej vojny s Ruskom.

 

NATO podľa Telegraphu (informácie zo včera) plánuje niekoľko „pozemných koridorov“ na rýchly presun amerických jednotiek a tankov do predných línií v prípade veľkej európskej pozemnej vojny s Ruskom.

 

Americkí vojaci pristanú v jednom z piatich na to utrčených európskych prístavov a budú vedení po vopred naplánovaných logistických trasách smerom k možnému útoku z Moskvy.

 

Logistické trasy a ich budovanie sa stali kľúčovou prioritou od minuloročného summitu NATO v litovskom Vilniuse, kde sa lídri rozhodli udržiavať 300 000 vojakov vo vysokej pohotovosti na obranu (takto sa to „rafinovane“ formuluje na oklamanie hlupákov – pritom vojaci NATO sú už na Ukrajine a zbrane NATO už zabíjajú Rusov na ruskom teritóriu!) Aliancie.

 

Súčasné plány počítajú s tým, aby sa americkí vojaci najskôr vylodili v holandských prístavoch a potom ich vlakom previezli cez Nemecko a ďalej do Poľska. V prípade ruskej invázie do členských krajín NATO by boli americké jednotky odvezené do holandského prístavného mesta Rotterdam a následne by boli odoslané na východ. 

 

V prípade ruského ostreľovania jednotiek NATO prichádzajúcich z Holandska alebo zničenia severoeurópskych prístavov sa Aliancia plánuje presunúť na prístavy v Taliansku, Grécku a Turecku.

 

NATO tiež pripravuje plány na presun jednotiek cez prístavy na Balkáne a cez Nórsko, Švédsko a Fínsko. V týchto koridoroch by národné armády neboli obmedzené miestnymi predpismi a mohli by prepravovať zásielky bez obvyklých obmedzení.

 

 

Toto už naozaj veľmi nie že závaňa, ale už odporne ošklivo smrdí veľkou vojnou – a to verejnosť nevie pritom vôbec nič o utajených podrobnostiach!

 

A my, stovky miliónov občanov v Európe - kde sa predovšetkým táto smradľavá, všetko ničiaca vojna bude odohrávať – nerobíme proti tomu vôbec nič!

 

Máme predsa iné „dôležité“ veci v hlavách, naše vlastné, osobné. Len tie nás zaujímajú – len tie riešime.

 

Tie však v tom momente, ked sa ireverzibilne spustí atómová vojnová katastrofa, budú vynulované a s tým budú vynulované aj milióny našich hlúpych, desne sprostých hláv, ktoré neurobili nič, celkom nič, keď ešte bol čas!