Musk: "Občianska vojna je v Británii nevyhnutná.“ Londýn je pobúrený, čo si to dovolil. Nie je ale pobúrený tým, koľko zla a hrôzy šíria kriminálni moslimskí migranti

07.08.2024 20:49

Elon Musk komentoval nepokoje vo Veľkej Británii – a okrem iného kritizoval premiéra Keira Starmera. Člen vlády označil príspevok od Muska za „úplne nezodpovedný“.

 

Mainstream:

„Komentáre Elona Muska o pravicových extrémistických a protimoslimských útokoch vo Veľkej Británii vyvolávajú pobúrenie tých čo sú pri moci. Členovia britskej vlády kritizovali príspevok Muska na jeho online platforme X.

Musk tam v reakcii na jeden komentár proti migrácii a video z nepokojov napísal:

„Občianska vojna je nevyhnutná.“

 

Musk v pondelok zverejnil ďalší príspevok, v ktorom spolu s obrázkami napísal:

 

„Ťažké časy sú pre silných mužov. – Silní muži zabezpečujú dobré časy. – Dobré časy robia slabých mužov. - Slabí muži robia ťažké časy."

Tým veľmi pravdepodobne mienil Starmera a jeho ministrov.

 

Pod videoklipom Starmera, v ktorom nový šéf vlády okrem iného oznámil, že nebude tolerovať útoky na mešity či moslimské komunity, Musk napísal:

 

„Nemali by ste mať obavy z útokov na všetky komunity?“

To bolo od Muska jednoznačné obvinenie Starmera, že ignoruje utrpenie vlastných kresťanských občanov.

 

 

Počas protidemonštrácií moslimov (nejde samozrejme o nič iné ako ich brutálne útoky) dochádza k násilným kriminálnym činom. Sociálnymi sieťami sa šírili napr. videá z ich útoku na známu krčmu v Birminghame. Ukazuje, ako maskovaní ľudia zo skupiny s palestínskymi vlajkami zbili muža.

 

O incidente informovala dokonca aj BBC:

„V súlade s tým sa „skupina moslimských mladých ľudí“ odtrhla od hlavnej demonštrácie, maskovaná a ozbrojená.“

Čo potom robili, akých zločinov sa dopúšťali, o tom už BBC mlčala a neinformovala.

 

Nemecké médiá sú tiež na strane promoslimského britského premiéra a píšu jednostranne a neobjektívne:

 

„Vo viacerých mestách už niekoľko dní útočia na políciu prevažne pravicoví výtržníci. Niekoľko policajtov bolo zranených a doteraz bolo zatknutých približne 400 ľudí (ale takmer žiadni kriminálnici z radov moslimov). V celej krajine sú obvinené desiatky výtržníkov a lupičov, ako aj niektorí, ktorí údajne podnecovali nenávisť online. Nedávno došlo k vážnym nepokojom v juhoanglickom prístavnom meste Plymouth a v Belfaste.

 

Polícia v hlavnom meste Severného Írska použila gumené projektily prvýkrát po rokoch, keď na nich  pravicoví extrémisti zaútočili zápalnými zariadeniami a tehlami. Muža vo veku 50 až 60 rokov previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Polícia sa domnieva, že sa stal obeťou trestného činu z nenávisti.“

 

Nesporným a smutným faktom je však to, že všetky britské vlády samy vedome priniesli tieto problémy do krajiny, ale namiesto toho, aby sa to zmenilo a riešilo sa to  v rámci demokratických zákonov a ústavy,  tak časť populácie je vládou jednoducho očierňovaná ako pravicovo orientovaní ľudia, ktorí rozbíjajú demokratický štát a ohrozujú chudáčikov moslimských, čo je neuveriteľný škandál a zrada demokracie a ústavy.

 

Teraz, keď o skutočných pomeroch v tamojších uliciach koluje nespočetné množstvo videí, už ale nemožno skrývať, že do veci sú výrazne zaangažovaní najmä islamisti. Toto bolo doteraz držané v tajnosti. Nie sú to pravicoví extrémisti, ktorí demonštrujú v uliciach miest, ale jednoducho občania, ktorí už nechcú ďalej akceptovať politiku vlády, ktorá ich  bezprostredne ohrozuje.

 

A Elon Musk len vyslovil pravdu, ktorú britská vláda nechce zniesť a preto ho spolu s médiami osočuje a difamuje, a to presne tak, ako to robia v EÚ všetky tzv. demokracie, keď ich niekto konfrontuje s pravdou.

 

Veľmi výstižne to možno pozorovať na príklade Viktora Orbána a Bruselu.