Motor pandémie sa znova rozbehol a beží čoraz rýchlejšie: Africké CDC vyhlásilo stav núdze kvôli opičím kiahňam. Jeho príklad už v stredu nasledovala WHO. Prezident Tanzánie zosmiešnil WHO

17.08.2024 11:40

Zrazu sa to stalo veľmi rýchlo a viaceri nesystémoví virológovia vidia v tom už vopred dohodnutú „súhru“ tých, čo na každej pandémii „ryžujú zlato“.

 

Západní vedci na jar opísali v médiách nový kmeň opičích kiahní, ale to vyvolalo len malý záujem a už vôbec nie strach.

 

Bolo preto treba urobiť viac a na to sú potrebné poplatné médiá a tie v posledných týždňoch začali viac a viac informovať o nadchádzajúcej hrozbe.

 

WHO, ktorá na to len čakala hneď zvýšila mieru paniky a urobila prvé kroky k širokej očkovacej kampani. Ďalší krok prišiel tento týždeň, v utorok:

 

Najvyšší africký úrad pre choroby, Africké centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (Africa CDC), vyhlásil opičie kiahne - ktoré médiá a úrady teraz premenovali na Mpox - za stav ohrozenia  verejného zdravia v Afrike.

Pandemický motor zvýšil ešte viac svoje obrátky.

 

Ale kto pozná čísla tzv. africkej pandémie ovčích kiahní, tak sa nad tým len pousmeje:

 

V Afrike žije asi miliarda ľudí. Tento rok opičie kiahne diagnostikovali u menej ako 20 000 z nich. V centre je Konžská demokratická republika s približne 14 000 prípadmi – s počtom obyvateľov viac ako 100 miliónov. Hovorí sa o 450 mŕtvych.

 

"S ťažkým srdcom, ale s neochvejným záväzkom voči našim ľuďom, našim africkým občanom, oznamujem, že vyhlasujeme Mpox za stav núdze pre verejné zdravie kontinentálnej bezpečnosti," povedal Jean Kaseya, vedúci Afrického centra pre choroby, kontrolu a prevenciu (Africa CDC) počas online brífingu pre médiá.

 

Vírus sa teraz rozšíril do susedných krajín, ako sú Burundi, Stredoafrická republika (SAR), Keňa a Rwanda. Často je však hlásených len niekoľko prípadov.

 

WHO chce teraz použiť nové milióny na podporu „dozoru“. To znamená, že je možné vykonať viac testov. Vírus je endemický v Afrike.

A do tohto konceptu zapadá aj vyhlásená zdravotná pohotovosť. Vládam by to malo uľahčiť „koordináciu ich opatrení“ a zároveň „zvýšiť tok liekov a dodávok pomoci do postihnutých oblastí“, najmä masky a striekačky.

Pandemický priemysel je teda opäť plne aktívny.

 

Doteraz sa jednou z troch dostupných vakcín dali v Afrike zaočkovať len „rizikové osoby“ (často ľudia pracujúci v prostitúcii a/alebo sú homosexuálni a promiskuitní – vírus sa údajne prenáša predovšetkým sexuálnym stykom).

 

Keďže už aj WHO iniciovala núdzový stav, tak výrobcovia vakcín sú presvedčení, že vďaka tomu by sa vakcíny proti opičím kiahňam aplikovali rýchlejšie a ľahšie ako pri korone, čo by znamenalo, že aj zisky prídu skôr a budú vyššie.

 

 

Ale – je tu jedno veľké ALE, pretože  len 8 % zaočkovanosti na Covid v celej Afrike hovorí za všetko. Afričania sú v tomto smere oveľa kritickejší ako západní občania, ktorí sú dennodenne bombardovaní propagandou a mnohí z nich jej uveria.

 

 

Afričanom je veľmi dobre známy aj Bill Gates a jeho programy smrtiacich injekcií. A okrem toho proti príslušným vírusom majú svoje vlastné metódy.

 

Samozrejme, bieli ľudia zo Západu chcú predať v Afrike čo najviac vakcínových injekcií, ale Afričania nevyrastali s rafinovanými očkovacími programami neustále opakovanými systémovými médiami ako sme to poznali my.

Pre nich existujú alternatívne metódy, ktoré možno použiť a ktorým dôverujú.

 

Na príklade Tanzánie bolo možné jasne vidieť postoj vtedajšieho prezidenta Johna Magufuliho, pokiaľ ide o Covid, keď si robil posmešné žartíky z WHO a dal urobiť Covid PCR test s papájou a kozou. Oba testy boli pozitívne. Predstavil to svetu a povedal, že oni majú iné látky a nepotrebujú vakcíny proti Covidu. Tým diskvalifikoval WHO a očkovacie elity.

 

Magufuli získal počas tzv. pandémie korona veľkú popularitu vo svete najmä v kruhoch, ktoré odmietali Gatesa a jeho očkovacie šialenstvo, pretože svoju krajinu vyhlásil za zónu bez pandémie korony.

 

Tanzánia naposledy poskytla údaje Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO) koncom apríla 2020. Oficiálne mala východoafrická krajina s takmer 60 miliónmi obyvateľov len 509 nakazených. V júni 2020 Magufuli na bohoslužbách vyhlásil, že Tanzánia porazila vírus aj vďaka Božej pomoci a svojim.vlastným  metódam.

 

WHO vyzývala Tanzániu, aby pokračovala v poskytovaní údajov, čo Magufuli odmietol. Jeho vláda tiež odmietla obstarať korona vakcíny pre obyvateľstvo, a to veľmi nahnevalo očkovacie západné elity – veď prišli o veľké zisky.

 

Magufuli zomrel na zlyhanie srdca ako 61 ročný v marci 2021 za podivných okolností a mnohí jeho smrť dávajú do súvislosti s tým, že nebol kooperatívny s big-farmou.