Médiá o tom mlčia: Paríž je zaplavený migrantami – odrazu Macron nariadil „sociálnu čistku“ migrantov pri príležitosti olympiády

23.07.2024 14:58

Kvôli letným olympijským hrám, ktoré sa začínajú 26. júla v Paríži, sa Macronova kultúra vítania migrantov zastavila. Francúzsky prezident Macron chce zrejme pred očami sveta, ktorý  teraz prúdi do Paríža, zakryť katastrofálne dôsledky svojej multikultúrnej migračnej kultúry.

 

A kryjú ho samozrejme aj západné cenzúrne médiá, ktoré tento skutočne veľmi trápny postup teraz cenzurujú.

 

Parížska mestská správa už niekoľko týždňov na nariadenie zhora podniká tvrdé kroky proti týmto sociálnym hanbám tým, že búra stanové tábory a nespočetné miesta na spanie (napr. aj pod mostami nad riekou Seine) a veci migrantov hádže do kontajnerov. Všetko vykonáva personál v bielych ochranných oblekoch a maskách. Ľudia sa obávajú infekčných chorôb.

 

Migrantov nakladajú na autobusy a odvážajú ich stovky kilometrov do Bretónska alebo ešte oveľa ďalej, do Bordeaux pri Atlantiku.

 

Podľa humanitárnej organizácie „Le Revers de la Médaille“ („Druhá strana mince“) bolo od roku 2023 z Paríža deportovaných takmer 13 000 migrantov – z toho veľká časť až teraz pred olympiádou.

 

Liberálne vítacie mimovládne organizácie hovoria o brutálnej„sociálnej očiste“ a hovoria, že to celé je mimoriadne ponižujúce:

 

„Po tom, čo úrady zlikvidovali nelegálne stanové tábory v hlavnom meste, odmietli týmto chudákom povoliť návrat, pričom im neponúkli bezpečné ubytovanie – v skutočnosti žiadne. Zatvorené boli v Paríži aj denné centrá, výdajne jedla a nočné prijímacie centrá.“

 

To všetko poukazuje na to, že Macron a jeho vláda celé roky nerobili nič pre to hrozivú situáciu riešili a že celá ich migrantská politika zlyhala a končí v tragickom chaose, ktorý zapríčinil veľa utrpenia aj vlastným občanom.

 

Teraz jednoducho presunuli z Paríža svoje problémy s migrantami do Bretónska a do Bordeaux, bez toho, aby si tam pýtali povolenie, a to samozrejme hneď vyvolalo odpor a nevôľu tamojších občanov.

 

Francúzsko a Nemecko sa už dávno stali krajinami migrantského nebezpečného chaosu, trvale ohrozujúceho domácich občanov!