Mark Zuckerberg zaslal na oficiálne miesta svoje priznanie: V poverení vlády USA sa cenzúruje a potláča

03.09.2024 10:59

Mark Zuckerberg, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Meta (Facebook), v liste súdnemu výboru Snemovne reprezentantov potvrdil, že Facebook pod silným tlakom a v mene Biden-Harrisovej administratívy cenzuruje vyjadrenia americkej verejnosti.

 

Pripustil tiež, že potlačil mimoriadne relevantný kriminálny príbeh okolo „laptopu Hunter Biden“.

 

Mark Zuckerberg 26. augusta poslal list predsedovi súdneho výboru Snemovne reprezentantov USA Jimovi Jordanovi. List, ktorý možno považovať za priznanie, obsahuje dôležité informácie o tom, ako Facebook cenzuruje a utláča ľudstvo na žiadosť ľavicových amerických „demokratov“.

 

Zuckerberg doslova píše, že členovia administratívy Biden-Harris opakovane tlačili na zamestnancov spoločnosti Meta počas niekoľkých mesiacov v roku 2021, aby cenzurovali obsahy ku Covid-19. To ovplyvnilo dokonca aj humorné príspevky a satiru. Zamestnanci Facebooku by boli tiež veľmi frustrovaní touto praxou.

 

Zuckerberg ďalej hovorí, že sa osobne domnieva, že tento vplyv americkej vlády bol nesprávny a ľutuje, že proti tomu nepodnikol ďalšie kroky. Myslí si, že niektoré vtedajšie rozhodnutia by sa s dnešnými znalosťami už nerobili.

 

Údajne by boli pripravení „postaviť sa“ na odpor budúcim cenzúrnym snahám americkej vlády.

 

Podľa všetkého Zuckerberg nabral pod vplyvom Donalda Trumpa odvahu postaviť sa proti skorumpovanému systému Demokratov a klanu Bidenovcov, a zrejme bol aj sám znechutený z tragikomického cirkusu a klamstiev okolo Joe Bidena počas jeho zúfalo teatrálneho boja o prezidentské kreslo 2024.

 

 

Pokiaľ ide o „laptop Hunter Biden“, súkromný počítač patriaci zločineckému synovi Joea Bidena, Zuckerberg povedal, že FBI varovala pred „ruskými dezinformáciami“. Preto boli informácie o tomto príbehu zamlčané. Teraz by však bolo jasné, že nešlo o ruskú dezinformáciu.

Zuckerberg: „Aj tu by sme boli pripravení zabrániť tomu, aby sa takéto incidenty v budúcnosti opakovali.“

 

 

V posledných prezidentských voľbách chcel využiť svoje zdroje aj na to, aby neutrálne pomohol zabezpečiť, aby voľby v USA počas pandémie prebehli čo najspravodlivejšie a čo najjednoduchšie dostupné pre každého. Poznamenal, že mnohí veria, že zvýhodnil jednu stranu. Jeho pozícia by bola neutrálna, a preto by už v nadchádzajúcich voľbách neponúkal žiadnu pomoc.

 

 

Elon Musk:

 

Sloboda prejavu je základom demokracie. Keď je pravda potlačená, nie je možné urobiť informované rozhodnutie o hlasovaní. Rozsah narušenia slobody prejavu na celom svete je mimoriadne znepokojujúci.

 

 

Musk tiež vidí jednoznačné porušenie ústavy zo strany úradujúcej vlády a na X to stručne zhrnul v troch bodoch:

 

 

 

Elon Musk

 

 

 

 

 

@elonmusk

 

 

 

Sounds like a First Amendment violation

 

House Judiciary GOP

@JudiciaryGOP

Mark Zuckerberg just admitted three things:

 

1. Biden-Harris Admin "pressured" Facebook to censor Americans.

 

2. Facebook censored Americans.

 

3. Facebook throttled the Hunter Biden laptop story.