Mainstream útočí na Sahru Wagenknecht čoraz agresívnejšie: Wagenknecht je čoraz agresívnejšia a jej kritika ministerky vnútra Faeser je presne taká, ako by ju formulovala AfD

23.08.2024 15:52

Redaktor Alexander Riechelmann z novín WESTEN:

„Sahra Wagenknecht, šéfka  BSW je čoraz agresívnejšia voči vládnym politikom a správa sa ako keby bola z AfD.  Je známa tým, že rada udeľuje svojím politickým protivníkom údery svojou štipľavou ostrou rétorikou.

Robí tak nielen vo svojich prejavoch, ale aj na sociálnych sieťach. Ale s jedným príspevkom to zrejme poriadne prehnala.

 

V príspevku na Instagrame ostro útočila proti ministerke vnútra Nancy Faeser (SPD) a obvinila ju z toho, že Nemecko nebolo pre občanov ešte nikdy také nebezpečné ako teraz, keď  je ona ministerkou vnútra. Zdá sa však, že jej rétoriku proti Faeser neprijímajú všetci dobre. Niektorí ju dokonca porovnávajú s AfD.

 

Podľa Wagenknecht Faeser už roky spomaľuje boj proti nekontrolovanej migrácii a ako úlohu svojho ministerstva vníma skôr ako boj proti názorom, ktoré nie sú v súlade s vládou.

 

„Občania, obce a polícia každodenne trpia jej zlyhaním. Mnohé železničné stanice sa vo večerných hodinách stali zakázanými zónami, najmä pre ženy,“ píše šéfka BSW.

 

A ďalej Wagenknecht tvrdí: „Chýbajú zamestnanci a policajti a tak nadčasy poriadkovej polície sú v súčte už gigantické štyri milióny pracovných hodín! Skutočnosť, že ministerka vnútra chce teraz obmedziť narastajúce násilie nožmi len obmedzením dĺžky ich čepele, ukazuje, na akej úrovni tu robí svoju politiku. Namiesto používania meracích pások na boj s nožmi konečne potrebujeme viac a výrazne lepšie vybavených federálnych policajtov.“

 

Wagenknecht sa odvoláva na výročnú správu spolkovej polície. Podľa správy sa počet zaznamenaných trestných činov pohyboval okolo 790-tisíc. To je o 12,5 percenta viac ako v predchádzajúcom roku. Obzvlášť prudko vzrástol počet trestných činov súvisiacich s právom na pobyt migrantov. Okrem toho, podobne ako v minulom roku, boli trestnými činmi zasiahnuté najmä vlakové stanice vo veľkých mestách.

To je ale ako  rétorika AfD, tu je to však od šéfky BSW.

No mnohým priaznivcom BSW vadí jej voľba slov. Niektorí si myslia, že rétorika by mohla pochádzať aj od istej pravicovej strany. „Vážená pani Wagenknecht, väčšinou s vami súhlasím, ale tento príspevok mohol pochádzať aj z AfD,“ píše jeden z užívateľov sociálnych sietí.“

 

 

Toľko z pera tohto úbohého prosystémového redaktoríka Riechelmanna, ktorý tak zjavne propagandisticky zaujato píše proti Sahre Wagenknecht, ktorá je čoraz väčšou „pohromou“ pre vládne strany, ktoré Nemecko ruinujú čoraz viac, že je to očividné pre každého objektívneho a racionálne mysliaceho občana.

 

V podstate jeho „argumenty“ proti Sahre nemajú žiadnu údernú výpoveď. Sú to len úbohé polepené táraniny, v mnohom si navzájom protirečiace a svedčiace o jeho úbohých žurnalistických schopnostiach!

 

 

Prečo  by vynikajúca politička Wagenkecht nemohla povedať niečo, čo tvrdí aj AFD“? Čo na tom záleží? Ak má s tým problém nemecká vláda, tak potom má veľký problém s demokraciou ako takou, ktorú tak vehementne obhajuje. A Wagenknecht je pravou a skutočnou demokratkou a síce takou, ako ich je v nemeckej politike nesmierne málo!

 

A jediným zámerom tohto mizerného redaktorka je pokus očierniť Sahru Wagenknecht ako pravicovú extrémistku. Ale čo zlé povedala a v čom nepovedala pravdu, pán Riechelmann?

 

Uviedla len reálne fakty zo súčasného Nemecka. Riechelmann ale nevie čo je objektívna žurnalistika. To čo o Sahre napísal,  je jednoducho príliš lacné a primitívne hlúpe pre všetkých objektívnych čitateľov a samozrejme ešte viac pre tých, ktorí sa búria proti katastrofálnej vláde zeleno-ľavicovej elity a proti jej pochybnej morálke, a to je prevažná časť Nemcov.

 

Ľavicovo-zelené médiá využívajú každú príležitosť na ohováranie a očierňovanie Sahry a BSW. Sahra nie je agresívnejšia, ale priamejšia a autentickejšia a silou svojich argumentov výnimočná v nemeckej politiky. A to takým spôsobom, že na ňu nemá nikto!  A nikdy nerečni zbytočne a nikdy ani nekrasoreční, ale hneď sa dostáva k jadru problémov ľudí, a preto je v mnohom v súlade aj s názormi AfD. Čo je zlé na tom, že AfD a BSW odsudzujú nelegálnu migráciu? Zle je ale to, že to nerobí vláda!

 

Aj preto musí Faeser ísť preč. Obe strany AfD i BSW to vyžadujú, ale aj mnohí prívrženci FDP, i CDU a CSU.

 

Čo je také zlé na porovnávaní BSW s AFD? Túto dialektiku mainstreamu už nemožno tolerovať.  Veď AFD je demokraticky zvolená strana a nie zakázaná.

 

Jeden z kritikov Riechelmanna mu napisal:

 

„Obeti je jedno, či bola zranená dlhým nožom alebo rezačkou škatúľ, na zabitie ľudí stačí aj jedna rezačka škatúľ. Pokiaľ po zločinoch nebudú nasledovať skutočné tvrdé tresty, veci budú takto pokračovať.

 

Sahra Wagenknecht tu má úplnú pravdu, lebo bojovať proti útokom nožom, obmedzením dĺžky ich čepele, ako to chce Faeser je jednoducho smiešne naivné a odhaľuje totálnu bezmocnosť a či neschopnosť tejto ministerky.

 

Som podľa vás preto aj ja pravicový extrémista?“